reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No i tu nadxieja dla nas wszystkich co maja slabe, mi zostaly 4: 1x2BB i 3x1BC, z tego co lekarz mowil to te 1 sa do niczego!!! dlatego sama nie wiem, one sa najslabsze z 9 ktore mialam. Ogolnie to mam metlik w glowie!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A mi dr powiedziała ze te 1 właśnie często po rozmrozeniu mogą nas zaskoczyć i pięknie się rozwijać :-)
Także trzeba wierzyć w każdego kropka!

Dziewczynki a ja dzis bylam na podgladaniu jajek [emoji5] w prawym okolo 10 pecherzyku najwiekszy 14 mm, w lewym tylko okolo 5 najwiekszy 10 mm. Endometium 8.5 mm. Dzis moj 7 ds. W sobote kolejna wizyta. Wstepnie punkcja w pon albo we wtr, transfer czwar albo pt [emoji3] wszystko bedzie sie rozgrywac w nastepnym tyg [emoji41]
U mnie podobnie, też dziś podglądanie było, największe pecherzyki maja 13mm. Endometrium 10. 13.01 jeszcze jedno podglądanie i w pon albo wt punkcja. W której klinice się leczysz jeśli można wiedzieć?

reklama
Hej wróciłam do domu a wiec tak jajnik ma niecałe 5cm na 3cm jest dosyc powiększony pobrał lekarz wymazy Ale jak założył wziernik to powiedział że ładna jest szyjka i nic tam niepokojącego nie widać pobrali krew na crp i ogólna morfologie dal mi antybiotyk przez 7 dni mam go brać dodatkowo tabletki dopochwowe i czopki mocniejsze 100 pytalam czy moge z takim jajnikiem pracować i czy mi sie nic nie stanie jak będę dzwigala to powiedział ze nie powinno sie nic stać Ale żebym porozmawiala z kierowniczka aby nie dawała mi takiej ciężkiej pracy ponieważ będzie bardziej boleć bo tam są też zrosty które ciągną ten jajnik i że jeśli po antybiotyku lepiej nie będzie do poniedziałku to wystawi mi l4 Ale powinno sie poprawić i w poniedZiałek mam dzwonić jak wyniki wymazow

Do góry