Stwierdziłam że nie wezmę tego l4 od dzisiaj ze może sie polepszy po tym antybiotyku a jeśli nie będzie lepiej do poniedziałku i nie da mi lżejszej pracy to wtedy biorę i na nic patrzeć już nie będę nie jest tak zle a i dzisiaj biorę ostatnia tan anty i przerwa 7 dni i znowu następne opakowanie aby jajnik był wyciszony bo jak tam jeszcze zaczną rosnąć pęcherzyki to będzie jeszcze bardziej boleć
reklama
Ojej ale super ❤❤❤ Zosia piękne imię! :* gratulacje!!!! Super super!!Dziewczyny będę miała córeczkę Zosię!
Ważne że nic aż tak złego się nie dzieje.do poniedziałku tylko kilka dni i albo na zwolnienie albo poprawa samopoczucia. Czyli transfer znowu odroczony?Stwierdziłam że nie wezmę tego l4 od dzisiaj ze może sie polepszy po tym antybiotyku a jeśli nie będzie lepiej do poniedziałku i nie da mi lżejszej pracy to wtedy biorę i na nic patrzeć już nie będę nie jest tak zle a i dzisiaj biorę ostatnia tan anty i przerwa 7 dni i znowu następne opakowanie aby jajnik był wyciszony bo jak tam jeszcze zaczną rosnąć pęcherzyki to będzie jeszcze bardziej boleć
Pięknie gratuluje cudu po sercem :*Dziewczyny będę miała córeczkę Zosię!
Piękne imię....ja mam nadzieję ze kiedyś będę miała córcie i będzie miała na imię Aurelia albo Nadia imona czekają tylko dziecka brak ....Dziewczyny będę miała córeczkę Zosię!
Margit2018
Fanka BB :)
Córeczki są kochane.gratulacje dla mamusi no i tatusiaDziewczyny będę miała córeczkę Zosię!
gooossia17
Fanka BB :)
Doczekasz się!Piękne imię....ja mam nadzieję ze kiedyś będę miała córcie i będzie miała na imię Aurelia albo Nadia imona czekają tylko dziecka brak ....
a mówił kiedy mniej więcej criotransfer?Stwierdziłam że nie wezmę tego l4 od dzisiaj ze może sie polepszy po tym antybiotyku a jeśli nie będzie lepiej do poniedziałku i nie da mi lżejszej pracy to wtedy biorę i na nic patrzeć już nie będę nie jest tak zle a i dzisiaj biorę ostatnia tan anty i przerwa 7 dni i znowu następne opakowanie aby jajnik był wyciszony bo jak tam jeszcze zaczną rosnąć pęcherzyki to będzie jeszcze bardziej boleć
@Murawa i @Doris30:-) jak tam?
reklama
Podziel się: