Tak znowu odroczony jak będzie wszystko dobrze i nie będzie bolalo i posiewy wyjdą dobrze to po następnych tab anty będziemy podchodzić więc znowu wszystko przesunięte o miesiąc; ( czyli dopiero luty ale ważne aby wszystko było dobrzeWażne że nic aż tak złego się nie dzieje.do poniedziałku tylko kilka dni i albo na zwolnienie albo poprawa samopoczucia. Czyli transfer znowu odroczony?
reklama
Za miesiąc jak będzie wszystko ok i nie będzie boleć i posiewy będą dobre muszę dojść do siebie bo jajnik jeszcze nie doszedł do swoich rozmiarów po punkcjia mówił kiedy mniej więcej criotransfer?
Żyje taką nadzieją.Doczekasz się!
A Tobie zdrowej i grzecznej córeczki życzę:*
To raczej coś dziwnegoHehe a co, jak sie dluzsza chwile nie odzywam to zle?
dżoasia
Fanka BB :)
Siedze i zagladam czasem ale.nic.ciekawego nie piszecie to sama monologow nie bede strzelac. Troche tez sie zaczytalam a troche mam dola, ot co.To raczej coś dziwnego
malena100
Hej, dziewczyny powiedzcie mi czy zastrzyki które mam przepisane Gonal i te drugie (nazwy nie pamietam), czy to wszytko przed punkcją czy Jeszcze mi coś dojdzie? To moje pierwsze podejście i mam mnóstwo pytań [emoji849]na kartce od lekarki z dawkowaniem leku widnieje info o byciu przygotowanym w dniu wizyty 6 d.c. na wydatek rzędu 1500 zł tylko na co tyle??? czy Wam w trakcie dużo leków doszło?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie, tylko martwię się czujesz coś? Jakieś przewidywania?@shaggy hehe a co, jak sie dluzsza chwile nie odzywam to zle?
dżoasia
Jak jestes w jakims pakiecie to moze to zaliczka jakas czy cos?Hej, dziewczyny powiedzcie mi czy zastrzyki które mam przepisane Gonal i te drugie (nazwy nie pamietam), czy to wszytko przed punkcją czy Jeszcze mi coś dojdzie? To moje pierwsze podejście i mam mnóstwo pytań [emoji849]na kartce od lekarki z dawkowaniem leku widnieje info o byciu przygotowanym w dniu wizyty 6 d.c. na wydatek rzędu 1500 zł tylko na co tyle??? czy Wam w trakcie dużo leków doszło?
reklama
dżoasia
Czuje... dola. Dobra, jutro sie najwyzej bede zalic.Nie, tylko martwię się czujesz coś? Jakieś przewidywania?
Podziel się: