reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak bylam na oddziale ginekologicznym kiedys, bo mnie skierowali na gruntowne przebadanie sie, zanim przyczyna naszego invi zostala potwierdzona, to u mnie tez wyszedl niedobor i to dosc spory. Lekarz dal wtedy zalecenie, aby przez 2 tygodnie brac po 2000 a pozniej caly czas suplementowac po 1000. Ja nadal biore tylko po tys, choc w tych suplementach jak pregna i ovarin tez chyba wit D jest. Wiec musze sprawdzic, aby nie za duzo jej lykac :o
Chyba bardzo ciężko jest przedawkować wit.D3. Tak więc bez obaw. :)

reklama
Dziewczynki a ja dzis bylam na podgladaniu jajek [emoji5] w prawym okolo 10 pecherzyku najwiekszy 14 mm, w lewym tylko okolo 5 najwiekszy 10 mm. Endometium 8.5 mm. Dzis moj 7 ds. W sobote kolejna wizyta. Wstepnie punkcja w pon albo we wtr, transfer czwar albo pt [emoji3] wszystko bedzie sie rozgrywac w nastepnym tyg [emoji41]

no i niestety mama już nie pamięta, w aptece poprosila o cos i tam jej zaproponowali oproz tego tez lewatywa i razem to daalo rade, najczęściej tata miał problem z tym pare dni po chemii, wiec mysle ze u Twojego meza to tez efekt uboczny po tych wlewach. najgorsze jest to ze nie dość ze apetytu nie miał to jeszcze jak pare dni nie mogl się zalatwic to był caly nadęty od tego wszystkiego i wtedy to nawet pic nie chciał.
oj u nas to samo.. czasem Dami czuje sie jakby mial wybuchnąć.. dzis pierwszy raz była pielegnarka .. mamy mieszane uczucia strasznym problemem było dla nich codzienne kroplówki przeciwbólowe .. hmm zobaczymy co to bedzie ..

Jezeli jitro 4 wlew to teoretycznie juz powinna byc poprawa. A ile wlewow Wam sfinansuja w koncu?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
na 3 miesiace ..teraz leci 2miesiac .. no u Damiego troche ma to trwac bo rak jest bardzo duzy .. lekarze licza ze po 3 miesiacach cos juz powinno widac..no narazie Dami roznicy nie widzi ale cxekamy na krew moze cos sie polepszyło kto wie..

reklama
Do góry