reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny! Chwilę mnie tutaj nie było! Podchodziłam do in vitro 13 listopada zeszłego roku. Jestem teraz w 10 tygodniu ciąży:) 3mam za Was mocno kciuki :* mi udalo sie za pierwszym razem i wierze w to ze Wam wszystkim się uda!! Kto tu teraz rządzi kalendarzem? Bo chcialabym wpisac termin porodu.
No gratulacje kochana !! Ja jestem w 8tc :)
Kalendarzem ja się zajmuje ale od dziś obowiązki na parę dni przejela @Oczekiwanie2017 :)
Piękny widok na usg prawda ? :)

reklama
Hej dziewczyny! Chwilę mnie tutaj nie było! Podchodziłam do in vitro 13 listopada zeszłego roku. Jestem teraz w 10 tygodniu ciąży:) 3mam za Was mocno kciuki :* mi udalo sie za pierwszym razem i wierze w to ze Wam wszystkim się uda!! Kto tu teraz rządzi kalendarzem? Bo chcialabym wpisac termin porodu.
Czyli przywracasz wiarę w cały ten proces . za pierwszym razem to ogromny sukces:) gratuluje i życzę spokojnych miesięcy i szybkiego i bezbolesnego rozwiązania :)

No gratulacje kochana !! Ja jestem w 8tc :)
Kalendarzem ja się zajmuje ale od dziś obowiązki na parę dni przejela @Oczekiwanie2017 :)
Piękny widok na usg prawda ? :)
Gratuluje :* :* Dzisiaj miałam wizytę i widziałam jak bobas ruszał rączkami i nóżkami <3 <3 płakałam jak durna hehehe

Nawet jak jest niedobór?
Możesz przypomnieć dlaczego?
Tak mi powiedziala endokrynolog ze zalecana dawka w ciazy to 2000.Ja nralam na wlasna reke 40000 i mi zmniejszyla.Dodam ze nie badala mi mojego poziomu wit d wiec nie wiem czy przy niedoborze mozna wiecej.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czyli Twój organizm od początku produkuje sam progesteron. Ja bym chyba nie brała bez wiedzy lekarza. No ale...za parę tygodni pewnie sama będę się stresować i dumać...odstawiać, nie odstawiać :D
Nie nie będę chciała brać tylko chciałam w razie czego mieć awaryjnie bo wiadomo, że różnie bywa A będę czuła się bezpiecznie :) i to w dużej mierze dzięki Tobie ❤

Do góry