reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No właśnie nie:eek:
Ostatnio krew była po lekach ok 10-11.
Dziś o 8 przed lekami na czczo.
Ale tak na chłopski rozum to po lekach powinien jeszcze bardziej podskoczyć a nie spadać:confused:
No to moze sie sprawdza to o tym skokowym wydzielaniu;) ewentualnie to zasluga prolutexu, lub juz ogranizm.masz dobrze wysycony tym progesteronem. Jakby nie tlumaczyc to jest dooobrze ;) :tak:

reklama
@Iskra_82 piękna beta. Świetne informacje poprawiają humor. :)

Od jutra mam brać acard ale na rozpisce nie mam napisane w jakiej dawce. Kupiłam 75 a jest jeszcze 150. Podejrzewam, że powinnam brać ten 75. Jak było u Was?

Nic mi się nie stanie po acardzie jak mam okres?

Iskra albo jeszcze jedna opcja od neurologa weź zwolnienie do piątku a w poniedziałek idź do ginekologa:-) :) i będziesz miała nowy okres zasiłkowy, beta cudowna gratulacje:-) :)

No a jak mi w weekend wyślą wypowiedzenie mailem?
Ziobro do sędziów wysłał faksem w sobotę i jest prawomocne:(
W razie w mam jeszcze 24 dni zaległego urlopu za zeszły rok to już w połowie sierpnia nie będą mogli mi go odmówić.

@Iskra_82 piękna beta. Świetne informacje poprawiają humor. :)

Od jutra mam brać acard ale na rozpisce nie mam napisane w jakiej dawce. Kupiłam 75 a jest jeszcze 150. Podejrzewam, że powinnam brać ten 75. Jak było u Was?

Nic mi się nie stanie po acardzie jak mam okres?
Jedyne co moze ,ale nie musi to wydluzony i mocniejszy okres .Bym na twoim miejscu brala 75 ,bo 150 to juz jest dla pacjentow z chorobami serca.

No a jak mi w weekend wyślą wypowiedzenie mailem?
Ziobro do sędziów wysłał faksem w sobotę i jest prawomocne:(
W razie w mam jeszcze 24 dni zaległego urlopu za zeszły rok to już w połowie sierpnia nie będą mogli mi go odmówić.
Tak czy srak nie moze cie zwolnic jak jestes w ciazy. Teoretycznie jestes chroniona od pierwszego dnia ciazy. A to nie jest tak przypadkiem ze nawet jak sie dowiesz o ciazy bedac na okresie wypowiedzenia to pracodawca.musi ci przedluzyc umowe min do dnia porodu? Przeciez mozesz mu powiedziec ze jestes w ciazy nawet jak chcialby ci dac wypowiedzenie. Moim zdaniem nie ma prawa cie zwolnic nawet jakby bardzo chcial:)

Ropuszka pamietam, ale u ciebie fakt, z malej wartosci ale szybko sie rozkrecilo. Ja teraz mialam ten accofil jak ostatnio - 1xdomacicznie i od transferu co 3 dzien, encorton 7,5mg wlaczony razem.z progesteronem czyli 5d przed transferem i od transferu clexane 0,6 co drugi dzien, ale biore co 40h. Oprocz tego progesteron, wiadomo. Mialam miec te wlewy z ig ale raczej w tej sytuacji szkoda kasy.
Asia przykro mi. A dlaczego clexane co drugi dzień?

reklama
Ładnie rośnie [emoji6] progesteron tez poszedł do góry, świetnie cieszę się. Ja tez się dzisiaj pokusilam i zrobiłam ta betę i mnie uspokoiła. Jest 8769 wiec liczę na ładne widoki w piątek. Kiedy masz wizytę?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wow...Tobie ta beta ładnie zapinkala, a to tylko dzień różnicy między nami :)
Wizyta dopiero we wtorek. Muszę wrócić do książek bo oszaleję :D
A Ty miałaś ile bąbli podanych?

Do góry