gooossia17
Fanka BB :)
Pytam się bo ja nie mam stwierdzonych problemów immunologicznych a miałam od dnia transferu codziennie do 7 tc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pytam się bo ja nie mam stwierdzonych problemów immunologicznych a miałam od dnia transferu codziennie do 7 tc.
@Iskra_82 dżoasia ma rację. Nie może Cię zwolnić. Jakby co to mówisz, że jesteś w ciąży i takie wypowiedzenie jest nieważne.Tak czy srak nie moze cie zwolnic jak jestes w ciazy. Teoretycznie jestes chroniona od pierwszego dnia ciazy. A to nie jest tak przypadkiem ze nawet jak sie dowiesz o ciazy bedac na okresie wypowiedzenia to pracodawca.musi ci przedluzyc umowe min do dnia porodu? Przeciez mozesz mu powiedziec ze jestes w ciazy nawet jak chcialby ci dac wypowiedzenie. Moim zdaniem nie ma prawa cie zwolnic nawet jakby bardzo chcial
@Iskra_82 piękna beta. Świetne informacje poprawiają humor.
Od jutra mam brać acard ale na rozpisce nie mam napisane w jakiej dawce. Kupiłam 75 a jest jeszcze 150. Podejrzewam, że powinnam brać ten 75. Jak było u Was?
Nic mi się nie stanie po acardzie jak mam okres?
Od jutra mam brać acard ale na rozpisce nie mam napisane w jakiej dawce. Kupiłam 75 a jest jeszcze 150. Podejrzewam, że powinnam brać ten 75. Jak było u Was?
Możesz od razu przejść na zwolnienie ciążowe,tylko 6 tygodni przed koncem tych 270 dni musisz jakieś pismo o zasiłek rehabilitacyjny zanieść do zusu i bedzie ok. Zasiłek rehabilitacyjny w ciąży też wynosi 100%. Poczytaj są o tym nawet ingo w internecie i nie musisz ryzykować powrotem nawet na jeden dzienNo a jak mi w weekend wyślą wypowiedzenie mailem?
Ziobro do sędziów wysłał faksem w sobotę i jest prawomocne
W razie w mam jeszcze 24 dni zaległego urlopu za zeszły rok to już w połowie sierpnia nie będą mogli mi go odmówić.
No a jak mi w weekend wyślą wypowiedzenie mailem?
Ziobro do sędziów wysłał faksem w sobotę i jest prawomocne
W razie w mam jeszcze 24 dni zaległego urlopu za zeszły rok to już w połowie sierpnia nie będą mogli mi go odmówić.
Nie wiem, tak mi kazal dr. I tak biore troche czesciej, bo skrocilam przerwe miedzy dawkami o 8 godzPytam się bo ja nie mam stwierdzonych problemów immunologicznych a miałam od dnia transferu codziennie do 7 tc.
Wow...Tobie ta beta ładnie zapinkala, a to tylko dzień różnicy między nami
Wizyta dopiero we wtorek. Muszę wrócić do książek bo oszaleję
A Ty miałaś ile bąbli podanych?