reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja bym chyba w tym momencie poprosila o urlop na zadanie. Jesli nie dasz rady to tego po prostu nie rob, a kierowniczce po prostu powiedz ze cie boli i nie dasz rady.
Tu to jeat ciężko wziąć uz jej już nie ma a jak powiem kierownikowi to stwierdza ze ja sciemniam aby tylko nie robić tych warzyw już przeżywałam z nimi a nie moge zostawić roboty i nie zrobić bo przecież mnie by chyba zajebala ze nie zrobiłam szkoda gadać; ( właśnie zjadłam i modlę się aby ta dostawa wjechała za jakieś 2 h jeszcze jej nie ma może sie spóźni i wtedy by na nocce zostało im do roboty ;(

No i pieknie :) w niedziele Cie rozruszam
A gdzie planujesz ferie? My jedziemy do Austrii na tydzien w gory w lutym, mam zamiar kontynuowac moja nauke snowboardu!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Liczę na rozruszanie w niedziele :)
Chciałam w ciepełko - Kanary,ale było czy jest nadal zagrożenie wybuchu wulkanu i bojam.. Więc stanęło na Krynicy górskiej ;)

Dziewczyny wiecie co dostałam najgorsza robotę jaka może byc czyli aleje z warzywami więc dzisiaj mam same dzwiganie jajnik mnie napierdala kierowniczka zapytała czy nie mam nic przeciwko aby wziąć ta pierwsza aleje a ja do niej aby dała mi ja w następnym tyg a druga główna mowi tak przecież lekarz wypisal zgodę na powrót więc mam wziąć i bez dyskusji czaicie a o 17 dostawa z 4 palety warzyw a ja jestem sama ***** nic tylko usiąść i płakać; ((
Ty Paula, żeby Tobie się nic nie stało w tym jajnikiem przy tym dzwiganiu....

:tak::tak::tak:3533:tak::tak::tak:
Progesteron 17,22 :):):)

Ładnie rośnie [emoji6] progesteron tez poszedł do góry, świetnie cieszę się. Ja tez się dzisiaj pokusilam i zrobiłam ta betę i mnie uspokoiła. Jest 8769 wiec liczę na ładne widoki w piątek. Kiedy masz wizytę?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry