reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja bym chyba w tym momencie poprosila o urlop na zadanie. Jesli nie dasz rady to tego po prostu nie rob, a kierowniczce po prostu powiedz ze cie boli i nie dasz rady.
Tu to jeat ciężko wziąć uz jej już nie ma a jak powiem kierownikowi to stwierdza ze ja sciemniam aby tylko nie robić tych warzyw już przeżywałam z nimi a nie moge zostawić roboty i nie zrobić bo przecież mnie by chyba zajebala ze nie zrobiłam szkoda gadać; ( właśnie zjadłam i modlę się aby ta dostawa wjechała za jakieś 2 h jeszcze jej nie ma może sie spóźni i wtedy by na nocce zostało im do roboty ;(

No i pieknie :) w niedziele Cie rozruszam
A gdzie planujesz ferie? My jedziemy do Austrii na tydzien w gory w lutym, mam zamiar kontynuowac moja nauke snowboardu!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Liczę na rozruszanie w niedziele :)
Chciałam w ciepełko - Kanary,ale było czy jest nadal zagrożenie wybuchu wulkanu i bojam.. Więc stanęło na Krynicy górskiej ;)

Dziewczyny wiecie co dostałam najgorsza robotę jaka może byc czyli aleje z warzywami więc dzisiaj mam same dzwiganie jajnik mnie napierdala kierowniczka zapytała czy nie mam nic przeciwko aby wziąć ta pierwsza aleje a ja do niej aby dała mi ja w następnym tyg a druga główna mowi tak przecież lekarz wypisal zgodę na powrót więc mam wziąć i bez dyskusji czaicie a o 17 dostawa z 4 palety warzyw a ja jestem sama ***** nic tylko usiąść i płakać; ((
Ty Paula, żeby Tobie się nic nie stało w tym jajnikiem przy tym dzwiganiu....

:tak::tak::tak:3533:tak::tak::tak:
Progesteron 17,22 :):):)

Ładnie rośnie [emoji6] progesteron tez poszedł do góry, świetnie cieszę się. Ja tez się dzisiaj pokusilam i zrobiłam ta betę i mnie uspokoiła. Jest 8769 wiec liczę na ładne widoki w piątek. Kiedy masz wizytę?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry