reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No i po punkcji. Ale najpierw korki w mieście, potem nieoczekiwane koszta (separacja plemników, piksi) ok. 1700 zł (a pytałam się wcześniej kilkakrotnie, czy aby na pewno nie będzie innych kosztów prócz leków do stymulacji. Zapewniali, że niet). Morfologia i fragmentacja zrobione. Te drugie wyszło źle (nie mam teraz wglądu, szczerze mówiąc zasypiam). Jeśli będzie ok, to w sobotę transfer. Pobrano 18 kumulusów. Nic więcej nie wiem.
Piekny wynik teraz trzymamy kciuki za zaplodnienie i piekny rozwoj :)

Hejka :)
Taaaak!!! Są u mamusi ;) Musiałam troszkę kimnąć jak przyjechałam z kliniki...
Wszystko ok. rozmroziły się ładnie ,nie było żadnych problemów.Endo też fajne-także teraz tylko czekać.
Oby tym razem im się spodobało ;)
Niech sie bable pieknie wgryzaja i zostaja z mamusia na kolejne 8 miesiecy

Wrrr bylo juz wszystko super wszystkie wyniki immuno wychodzily dobrze a tu kuzwa ana wzrosly z 1:1000 do 1:2540 kuzwa
Wszystkie wyniki na choroby reumatyczne wykluczaja cokolwiek. Skad to sie powieksza bo takie wartosci nie sa na pewno z hashimoto
Jednak nie ominie mnie wizyta u Pasnika co tu teraz zrobic zeby sie dostac jak najszybciej jak zaraz koncza sie antyki i zaczynaja zastrzyki
:errr::growl::crazy:

Hejka :)
Taaaak!!! Są u mamusi ;) Musiałam troszkę kimnąć jak przyjechałam z kliniki...
Wszystko ok. rozmroziły się ładnie ,nie było żadnych problemów.Endo też fajne-także teraz tylko czekać.
Oby tym razem im się spodobało ;)
Super, to teraz zycie ksiezniczki;) chodzisz do pracy czy bedziesz miec wolne/urlop? :)
Kiedy planujesz bete?

Super, to teraz zycie ksiezniczki;) chodzisz do pracy czy bedziesz miec wolne/urlop? :)
Kiedy planujesz bete?
Mam wolne-poprosiłam o zl-także do 24tego leżę i pachnę :) Nie pracuję fizycznie ale meeega dużo stresu...nie chcę ryzykować.
Beta ...hmmm obiecałam sobie,że wytrwam do końca-czyli 23/01 ...ale nie obiecuję,że dam radę :D

reklama
Wrrr bylo juz wszystko super wszystkie wyniki immuno wychodzily dobrze a tu kuzwa ana wzrosly z 1:1000 do 1:2540 kuzwa
Wszystkie wyniki na choroby reumatyczne wykluczaja cokolwiek. Skad to sie powieksza bo takie wartosci nie sa na pewno z hashimoto
Jednak nie ominie mnie wizyta u Pasnika co tu teraz zrobic zeby sie dostac jak najszybciej jak zaraz koncza sie antyki i zaczynaja zastrzyki
:errr::growl::crazy:
Dzwon kochana do tego apc codziennie kolo 18tej i pytaj czy sie cos nie zwolnilo, czasem mozesz miec nawet na nadtepny dzien wizyte.

Do góry