Progesteron, estradiol i morfologia Ok. Jajek jest 11, największe 10mm. Jutro dołączam Cetrotide przez 2 dni i 11.01.18 kolejne podglądanie.@Ppatka dorodnych jajek !!
@Murawa @shaggy zaciskajcie mocno nogi ! Niech kropki się zadomowia na najbliższe 9miesiecy ❤❤
@sroka87 samych dobrych wiadomości! To będzie Twój czas :*
@HopeFul87 kciuki za maluszka cudownych widoków ❤
reklama
sykatynka
Fanka BB :)
Ja miałam 17 dcCriotransfer na sztucznym cyklu jest kolo ktorego dnia cyklu? Bo na 10dc mam umowiony rezonans glowy z kontrastem i kontrast sie 24h wyplukuje z organizmu.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Ja raz mialam 19dc a teraz 17dc wiec spokojnie powinnas sie wyrobic, tylko powoedz moze jakie leki bierzesz, zwlaszcza jesli bedziesz miec encortonCriotransfer na sztucznym cyklu jest kolo ktorego dnia cyklu? Bo na 10dc mam umowiony rezonans glowy z kontrastem i kontrast sie 24h wyplukuje z organizmu.
To daj mi trochę tej figury...bo mi wcale nie chce schodzić nadmiar ciała którego się nabawiłam przy leczeniu.Tak, figurę mam ładną . Wieczorem trochę brzuszek widać, ale jakby ktoś nie wiedział,że to ciąża to wygląda jakbym wzdęcia miała.
nadziejaprzedewszystkim
A morfologię i fragmentacje plemników robiliście? Powodzenia dziś na punkcji
No i po punkcji. Ale najpierw korki w mieście, potem nieoczekiwane koszta (separacja plemników, piksi) ok. 1700 zł (a pytałam się wcześniej kilkakrotnie, czy aby na pewno nie będzie innych kosztów prócz leków do stymulacji. Zapewniali, że niet). Morfologia i fragmentacja zrobione. Te drugie wyszło źle (nie mam teraz wglądu, szczerze mówiąc zasypiam). Jeśli będzie ok, to w sobotę transfer. Pobrano 18 kumulusów. Nic więcej nie wiem.
dżoasia
Piekny wynik a z zolnierzykow na pewno wybiora te najsilniejsze i beda piekne zarodki odpoczywaj!No i po punkcji. Ale najpierw korki w mieście, potem nieoczekiwane koszta (separacja plemników, piksi) ok. 1700 zł (a pytałam się wcześniej kilkakrotnie, czy aby na pewno nie będzie innych kosztów prócz leków do stymulacji. Zapewniali, że niet). Morfologia i fragmentacja zrobione. Te drugie wyszło źle (nie mam teraz wglądu, szczerze mówiąc zasypiam). Jeśli będzie ok, to w sobotę transfer. Pobrano 18 kumulusów. Nic więcej nie wiem.
Margit2018
Piękny wynik, będzie z czego wybieraćNo i po punkcji. Ale najpierw korki w mieście, potem nieoczekiwane koszta (separacja plemników, piksi) ok. 1700 zł (a pytałam się wcześniej kilkakrotnie, czy aby na pewno nie będzie innych kosztów prócz leków do stymulacji. Zapewniali, że niet). Morfologia i fragmentacja zrobione. Te drugie wyszło źle (nie mam teraz wglądu, szczerze mówiąc zasypiam). Jeśli będzie ok, to w sobotę transfer. Pobrano 18 kumulusów. Nic więcej nie wiem.
hope322
Przykro mi kochanaHej dziewczyny niestety poraz kolejny mi się nie udało beta 1.2 11dpt dwóch komórek.
reklama
Murawa i jak? Masz juz bąbelki ze soba?
Hejka
Taaaak!!! Są u mamusi Musiałam troszkę kimnąć jak przyjechałam z kliniki...
Wszystko ok. rozmroziły się ładnie ,nie było żadnych problemów.Endo też fajne-także teraz tylko czekać.
Oby tym razem im się spodobało
Podziel się: