@Kurcia rezonans głowy? Mam nadzieję,że nic poważnego?Criotransfer na sztucznym cyklu jest kolo ktorego dnia cyklu? Bo na 10dc mam umowiony rezonans glowy z kontrastem i kontrast sie 24h wyplukuje z organizmu.
reklama
18 to sporo z tymi kosztami tak jest-ja już mnożę razy dwa to co oni mówią i dopiero wychodzi mniej więcej dobrze...No i po punkcji. Ale najpierw korki w mieście, potem nieoczekiwane koszta (separacja plemników, piksi) ok. 1700 zł (a pytałam się wcześniej kilkakrotnie, czy aby na pewno nie będzie innych kosztów prócz leków do stymulacji. Zapewniali, że niet). Morfologia i fragmentacja zrobione. Te drugie wyszło źle (nie mam teraz wglądu, szczerze mówiąc zasypiam). Jeśli będzie ok, to w sobotę transfer. Pobrano 18 kumulusów. Nic więcej nie wiem.
No i po punkcji. Ale najpierw korki w mieście, potem nieoczekiwane koszta (separacja plemników, piksi) ok. 1700 zł (a pytałam się wcześniej kilkakrotnie, czy aby na pewno nie będzie innych kosztów prócz leków do stymulacji. Zapewniali, że niet). Morfologia i fragmentacja zrobione. Te drugie wyszło źle (nie mam teraz wglądu, szczerze mówiąc zasypiam). Jeśli będzie ok, to w sobotę transfer. Pobrano 18 kumulusów. Nic więcej nie wiem.
Odpoczywaj. Daj znać jak rozwój wydarzeń
Doris30:-)
Fanka BB :)
@Murawa jak tam?
A dziękuję-oki.Kropki ze mną.Wszystko zgodnie z planem-nawet mój lekarz dzisiaj był Także oby zostały ze mną
A u Ciebie jak samopoczucie? Lepiej już?Bo ja coś kurka też kichać zaczynam-wczoraj byłam na małym spacerku w ten mróz...Także herbata z cytryną i miodem w ruch
Wiesz mam od 3tyg problemy z okiem. Boli mnie, jakies maziaje mam. A okulistycznie nie ma sie do czego przyczepic wiez zostaje przeswietlenie zebow i rezonans glowy.@Kurcia rezonans głowy? Mam nadzieję,że nic poważnego?
Kochana przykro mi tule mocno;*Hej dziewczyny niestety poraz kolejny mi się nie udało beta 1.2 11dpt dwóch komórek.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz mam od 3tyg problemy z okiem. Boli mnie, jakies maziaje mam. A okulistycznie nie ma sie do czego przyczepic wiez zostaje przeswietlenie zebow i rezonans glowy.
A no właśnie teraz coś skojarzyłam No to trzymam kciuki ,by było wszystko dobrze kurczę!
reklama
hope322
Fanka BB :)
No to mamuska trzymam kciuki :*Hejka
Taaaak!!! Są u mamusi Musiałam troszkę kimnąć jak przyjechałam z kliniki...
Wszystko ok. rozmroziły się ładnie ,nie było żadnych problemów.Endo też fajne-także teraz tylko czekać.
Oby tym razem im się spodobało
Podziel się: