reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wrrr bylo juz wszystko super wszystkie wyniki immuno wychodzily dobrze a tu kuzwa ana wzrosly z 1:1000 do 1:2540 kuzwa
Wszystkie wyniki na choroby reumatyczne wykluczaja cokolwiek. Skad to sie powieksza bo takie wartosci nie sa na pewno z hashimoto
Jednak nie ominie mnie wizyta u Pasnika co tu teraz zrobic zeby sie dostac jak najszybciej jak zaraz koncza sie antyki i zaczynaja zastrzyki
:errr::growl::crazy:
Gosia mozesz tez wejsc na watek poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne, tam dziewuchy sie lecza tez u pasnika, mozesz zapytac co im pasnik daje przy dodatnich ana. Na pewno wlewy z immunoglobulin bys mogla, ale to ponoc tylko w krk dają w 2 miejscach, nie wiem czy gdzies to jeszcze stosuja. Kupe kasy niestety to kosztuje, ale to wiesz:/

reklama
Wrrr bylo juz wszystko super wszystkie wyniki immuno wychodzily dobrze a tu kuzwa ana wzrosly z 1:1000 do 1:2540 kuzwa
Wszystkie wyniki na choroby reumatyczne wykluczaja cokolwiek. Skad to sie powieksza bo takie wartosci nie sa na pewno z hashimoto
Jednak nie ominie mnie wizyta u Pasnika co tu teraz zrobic zeby sie dostac jak najszybciej jak zaraz koncza sie antyki i zaczynaja zastrzyki
Dzwoń popołudniami i często zwalniały się jakieś wizyty i wtedy można się było dość szybko dostać.

Gosia a może to błąd badania. Bo kiedy miałaś ten niższy wynik?
Do Paśnika najlepiej dzwoń jak najszybciej i rezerwuj pierwszy wolny termin, a dodatkowo możesz codziennie po 19 dzwonić, oni wtedy mają potwierdzone wizyty na następny dzień i jest szansa że ktoś rezygnuje.
Twój obecny immunolog co powiedział na te wyniki?

Gosia mozesz tez wejsc na watek poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne, tam dziewuchy sie lecza tez u pasnika, mozesz zapytac co im pasnik daje przy dodatnich ana. Na pewno wlewy z immunoglobulin bys mogla, ale to ponoc tylko w krk dają w 2 miejscach, nie wiem czy gdzies to jeszcze stosuja. Kupe kasy niestety to kosztuje, ale to wiesz:/
Ooo dzieki za przypomnienie fakt tam dziewczyny maja wielka wiedze kiedys swego czasu siedzialam tez na tym forum
Juz napisalam czekam na jakies odpowiedzi

Gosia a może to błąd badania. Bo kiedy miałaś ten niższy wynik?
Do Paśnika najlepiej dzwoń jak najszybciej i rezerwuj pierwszy wolny termin, a dodatkowo możesz codziennie po 19 dzwonić, oni wtedy mają potwierdzone wizyty na następny dzień i jest szansa że ktoś rezygnuje.
Twój obecny immunolog co powiedział na te wyniki?
Raczej watpie ze to blad labolatoryjny bo jest za wysoki ostatnie ana robilam w maju 2017
Moj obecny immunolog zobaczy mnie dopiero w marcu :p taki urok wizyt na nfz no ale nic co moglam to zrobilam u niego. Nie ma znim kontaktu wiec raczej nie bede sie do niego pchac bo gdyby mi chociaz odpisal na obiecanego meila z moimi wynikami to napisalabym znowu a tak to dupa. Zaraz bede dzwonic do apc w Lodzi
A powiedzcie mi moze ktos wie jaka jest odleglosc kliniki od dworca bo raczej do Pasnika pojade sama pociagiem bo emek nie moze tak sobie wolnego kiedy chce brac

Raczej watpie ze to blad labolatoryjny bo jest za wysoki ostatnie ana robilam w maju 2017
Moj obecny immunolog zobaczy mnie dopiero w marcu :p taki urok wizyt na nfz no ale nic co moglam to zrobilam u niego. Nie ma znim kontaktu wiec raczej nie bede sie do niego pchac bo gdyby mi chociaz odpisal na obiecanego meila z moimi wynikami to napisalabym znowu a tak to dupa. Zaraz bede dzwonic do apc w Lodzi
A powiedzcie mi moze ktos wie jaka jest odleglosc kliniki od dworca bo raczej do Pasnika pojade sama pociagiem bo emek nie moze tak sobie wolnego kiedy chce brac

Ja jak jechałam w październiku/listopadzie to wysiadlam na Łodzi Widzew i stamtad autobusem, ale nie pamiętam numeru (dosyć długo jechałam ok.40-45minut). Ale była to najkrótsza trasa.

Mam wolne-poprosiłam o zl-także do 24tego leżę i pachnę :) Nie pracuję fizycznie ale meeega dużo stresu...nie chcę ryzykować.
Beta ...hmmm obiecałam sobie,że wytrwam do końca-czyli 23/01 ...ale nie obiecuję,że dam radę :D
W takim razie teraz masz nakaz pachnienia:-D dbaj o siebie a raczej teraz to o Was...trzymam kciuki aby się udało :tak:

reklama
Do góry