reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Anne marie I walczaca o szczescie
Dziekuje wam za odpowiedz, moze mam dzis slabszy dzien , poprostu siedze I placze czaly czas,jakos nie raeze sobie z emocjami.
mialam.juz raz stymulacje do in vitro ale przerwana z powodu braku odpowiedzi . Amh tez jest niskie 1.1
To za wcześnie na wnioski ,że nic z tego. Według mnie wszystko jest na dobrej drodze więc głowa do góry!

reklama
Mój dzisiejszy przyrost w normie, jednak bardzo zwolnił :(
10dpt beta 151
12dpt beta 403 (przyrost 160%)
16dpt beta 1702 (przyrost 105%)

Progesteron 9,33 (biorę utrogestan 3x2, dupek 3x2, prolutex x1). Tyle już biorę a on taki słaby :(

Byłam naprawdę dobrej myśli, ale teraz zaczęłam się martwić.

Progesteron niski bardzo ale beta ok,przecież jest ponad 100% spokojnie [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Iskra,

pytanie jest inne ,ktore z tych prog sa nie wykrywalne we krwi ??? Oprocz tego zeby faktycznie stwierdzic stan ,to musialabys robic co najmniej 3 pomiary co godzine. Jest wydzielany skokowo i zmiena swoja wartosc o jakies 50 % w przeciagu 60 min. Moze trafilas na niz ;)

Dziolchy odebralam bete i jest 105.Liczylam na 0 szczerze mowiac. Wiecie jak szybko ona spada??

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzizas, to ta beta tak wolno spada? Dwa dni przed poronieniem miałam ponad 13 000... To chyba bedą ja „gubić” do końca świata

Witajcie
Nie udzielam.sie akywnie na forum tylko podczytuje.
Jestem w trakcie stymulacji po 6 dniacj moje pecherzyki maja od 6-9 mm, ogolnie jest ich 6 , dawki lekow spore, kritki protokol, triche sie dzis podlamalam ze takie male , co myslicie czy jest szansa ze cos,z tego bedzie tzn ze urosna. W ogole to jrstem bardzo bardzo zdenerwowana , wrecz czuje ze fiksuje, jak sobie radzicie z tym stresem bo ja nie moge sie uspokoic.

Z tym stresem to rzeczywiście jest różnie. Fajnie ze trafiłaś na to forum, mnie bardzo pomogło, zdałam sobie sprawę ze nie jestem wybrykiem natury i inne dziewczyny przezywają podobne rozterki. A pecherzyki jeszcze urosną spokojnie ;)

10dpt beta 151

Progesteron 9,33 (biorę utrogestan 3x2, dupek 3x2, prolutex x1). Tyle już biorę a on taki słaby :(

Iskra a ten "dupek " ma jakas nazwe apteczna bo mi sie kojazy z czym lub kims.
Prolutex i Utrogestan sa we krwi wykrywalne,tyle wiem:yes:

reklama
10dpt beta 151

Beta po pierwszym zrywie może zwolnić z przyrostem. W przedziale 1200-6000 może podwajac się nawet co 96 godzin a potem jeszcze wolniej. Dlatego uważam, że beta piękna. Co do progesteronu to wartość niska ale zbadalabym jeszcze raz, żeby zobaczyć czy nie był to moment spadku (podobno skokowo się wydziela).

Do góry