reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam jeszcze jednego jedynego, chcialabym wierzyc ze z niego cos bedzie ale on jest 6cio dniowy, nie wiem jakiej klasy ale nie wyglada na gwiazdora (mam filmik z primo vision). Raczej jakis 3cb, moze gorszy.

pamietasz co mi mowilas??? nie patrz na klase a wiec olej to! Ja wierze ze ta dwojka Cie jeszcze zaskoczy!! [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha tak, inaczej, bo beczalam prawie codziennie i mojemu sie nieslusznie obrywalo, do tego w nocy nie spalam i w dzien malo co. Teraz sie wysypiam.po jakies 15godz na dobe to jestem spokojniejsza, tyle ze strach jest wiekszy.
Posmece jeszcze troche. W dzien transferu robil progesteron ok godzine po zaaplikowaniu crinona i wynik wyszedl 18,6 wiec dr mowil ze spoko. A dzisiaj zrobilam przed.lekami i chyba mam winowajce. Wynik 5,88... nawet nie dzwonilam do kliniki tylko pierdyknelam wlasnie prolutex. Mam zapas wiec do tej srody/piatku bede brac a potem zobacze co bedzie, jesli sie stanie cud to niech doktorek pisze recepty.
Jaki maly ten progesteron! Dobrze, ze zbadalas i mialas ten prolutex. To co wczesniej bralas i jakie dawki, ze taki byl spadek przed lekami?

Witajcie
Nie udzielam.sie akywnie na forum tylko podczytuje.
Jestem w trakcie stymulacji po 6 dniacj moje pecherzyki maja od 6-9 mm, ogolnie jest ich 6 , dawki lekow spore, kritki protokol, triche sie dzis podlamalam ze takie male , co myslicie czy jest szansa ze cos,z tego bedzie tzn ze urosna. W ogole to jrstem bardzo bardzo zdenerwowana , wrecz czuje ze fiksuje, jak sobie radzicie z tym stresem bo ja nie moge sie uspokoic.
Julka ,
jestem po trzech stymulacjach z krotkim protokolem. Moj pan doktor zaczynal podgladanie od 9 dnia ,bo mowil i mial przewaznie racje ze bedziemy bladzic we mgle;) Stymulacje mialam przewaznie okolo 12-14 dni,widac bylo np.7 a po punkcji bylo 14.Wszystkiego na USG nie zobaczysz,wiec twoje 6 to nie jest koncowy efekt. Twoje "pecherzyki" beda rosly okolo 2-3 mm dziennie , do punkcji beda sie nadawaly kiedy osiagna 20-24 mm.
Niczym sie na razie nie przejmuj i nie smutaj,to poczatek drogi i stymulacji i tej do twojego cudu.
Jest wszystko ok. I nawet jesli jest i bedzie ich 6 (w co nie wierze) to lepiej miec tyle ladnych i dojrzalych i 20 z czego wiecej niz polowa nie nadaje sie do zaplodnienia. Nie o ilosc tutaj chodzi a o jakosc:):):)

Ostatnia edycja:
@dżoasia jak się czujesz po transferze? W końcu to już drugi dzień. :)
Miałaś transferowane blastki?

@dami @asinka89 Co u Was słychać?
witam no kochana dami był w szpitalu od piatku spuścili mu prawie 6litrow wody wiec musiał zostać w szpitalu do soboty do tego bardzo pożółkł lekarze nic nie mówia a dami martwi sie ze jego wątroba powolinie daje rady.. a ja nie wiem co myśleć... załatwiam tez pielegniarke no itd urzad tez mnie scoga .. kupa wniosków i umów.. powoli szaleje z tego wszystkiego no i przez stres nie potrafie sie wygadać po niemiecku .. ale dziś zrobiłam awanture w kasie chorych... ohh rece opadaja..

witam no kochana dami był w szpitalu od piatku spuścili mu prawie 6litrow wody wiec musiał zostać w szpitalu do soboty do tego bardzo pożółkł lekarze nic nie mówia a dami martwi sie ze jego wątroba powolinie daje rady.. a ja nie wiem co myśleć... załatwiam tez pielegniarke no itd urzad tez mnie scoga .. kupa wniosków i umów.. powoli szaleje z tego wszystkiego no i przez stres nie potrafie sie wygadać po niemiecku .. ale dziś zrobiłam awanture w kasie chorych... ohh rece opadaja..
Asiu jak moge ci w czyms pomoc, przetlumaczyc albo wytlumaczyc pisz na pv:(

Mój dzisiejszy przyrost w normie, jednak bardzo zwolnił :(
10dpt beta 151
12dpt beta 403 (przyrost 160%)
16dpt beta 1702 (przyrost 105%)

Progesteron 9,33 (biorę utrogestan 3x2, dupek 3x2, prolutex x1). Tyle już biorę a on taki słaby :(

Byłam naprawdę dobrej myśli, ale teraz zaczęłam się martwić.

Anne marie I walczaca o szczescie
Dziekuje wam za odpowiedz, moze mam dzis slabszy dzien , poprostu siedze I placze czaly czas,jakos nie raeze sobie z emocjami.
mialam.juz raz stymulacje do in vitro ale przerwana z powodu braku odpowiedzi . Amh tez jest niskie 1.1

10dpt beta 151

Progesteron 9,33 (biorę utrogestan 3x2, dupek 3x2, prolutex x1). Tyle już biorę a on taki słaby :(

Beta wydaje mi się,że jest ok i nie powinnaś się nią martwić, ale progesteron mały :/ co powiedzieli w klinice? Według mnie powinnaś zwiększyć dawki.

reklama
10dpt beta 151

Slonce co ci tu zwolnilo:D
10 dpt 150
12 dpt 300
14 dpt 600
16 dpt 1200 Halooooo ,ty masz 1700 przyrost co 48h o 66 % musi byc ,u ciebie jest wiecej ...albo ja juz nic nie rozumiem:sorry2:

Sobie takie wartosc wymyslilam zeby za duzo nie liczyc.progesteron jest troche cienkio_O

Do góry