reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kobity-przepraszam za przesrany temat -ale mam straszne zaparcia....śliwki nie pomagają,ciepła woda z cytryną na czczo też...a jutro już transfer to wogóle lipa będzie jak się zblokuję...flaki mi rozsadzi...co myślicie o łyżce oliwy??? heeeelllppp mi pliiisss
Mi super jelita pracowały po rumianku, aż sama byłam w szoku:)
I możesz wodę z ogórków kiszonych spróbować jak masz takie domowe.

reklama
Czekaj i pozytywne myślenie włącz! Tylko przy poprzednich razach innaczej do tego podchodziłas. Innym dajesz tyle otuchy i siły. Daj tez sobie!
Haha tak, inaczej, bo beczalam prawie codziennie i mojemu sie nieslusznie obrywalo, do tego w nocy nie spalam i w dzien malo co. Teraz sie wysypiam.po jakies 15godz na dobe to jestem spokojniejsza, tyle ze strach jest wiekszy.
Posmece jeszcze troche. W dzien transferu robil progesteron ok godzine po zaaplikowaniu crinona i wynik wyszedl 18,6 wiec dr mowil ze spoko. A dzisiaj zrobilam przed.lekami i chyba mam winowajce. Wynik 5,88... nawet nie dzwonilam do kliniki tylko pierdyknelam wlasnie prolutex. Mam zapas wiec do tej srody/piatku bede brac a potem zobacze co bedzie, jesli sie stanie cud to niech doktorek pisze recepty.

Witajcie
Nie udzielam.sie akywnie na forum tylko podczytuje.
Jestem w trakcie stymulacji po 6 dniacj moje pecherzyki maja od 6-9 mm, ogolnie jest ich 6 , dawki lekow spore, kritki protokol, triche sie dzis podlamalam ze takie male , co myslicie czy jest szansa ze cos,z tego bedzie tzn ze urosna. W ogole to jrstem bardzo bardzo zdenerwowana , wrecz czuje ze fiksuje, jak sobie radzicie z tym stresem bo ja nie moge sie uspokoic.

Kobity-przepraszam za przesrany temat -ale mam straszne zaparcia....śliwki nie pomagają,ciepła woda z cytryną na czczo też...a jutro już transfer to wogóle lipa będzie jak się zblokuję...flaki mi rozsadzi...co myślicie o łyżce oliwy??? heeeelllppp mi pliiisss
Hej, ja na zaparcia rano wode z cytryna-letnia przegotowana. A pozniej potrafilam pol litra kefiru na raz wypic i jakos pomagalo;)
Podobno najlepiej moczyc tez sliwki w letniej wodzie i takie rano naczczo wypijac;)
Powodzenia

Witajcie
Nie udzielam.sie akywnie na forum tylko podczytuje.
Jestem w trakcie stymulacji po 6 dniacj moje pecherzyki maja od 6-9 mm, ogolnie jest ich 6 , dawki lekow spore, kritki protokol, triche sie dzis podlamalam ze takie male , co myslicie czy jest szansa ze cos,z tego bedzie tzn ze urosna. W ogole to jrstem bardzo bardzo zdenerwowana , wrecz czuje ze fiksuje, jak sobie radzicie z tym stresem bo ja nie moge sie uspokoic.
Spokojnie, jeszcze podrosną. 6 to super liczba, akurat! Ze stresem każda z nas różnie sobie radzi i na to niestety nie ma recepty. Musisz po prostu starać się nie denerwować i wierzyć,że to przejściowa, chwilowa sytuacja która już za chwilę zamieni się w najpiękniejszy etap w Twoim życiu!

Hej dziewczyny dlugo tutaj nie zagladalam, ciagle sie od swiat cos dzialo. Zjechala sie rodzinka, trzeba bylo ugoscic w miedzyczasie kontrolowanie swojego organizmu oczywiscie;)
Przeszlam tez lekkie przeziebienie, na szczescie domowymimsposobami jakos udalo mi sie je zwalczyc-cholerstwoa teraz siedze podczytuje i staram sie poukladac Wasze wypowiedzi w calosc;))
Gratuluje przede wszytskim wszystkim zaciazonym, za oczekujace i probujace kolejny raz trzymam ogromnie kciuki bo TO JASNE ZE SIE UDA!
Pozdrawiam;*

reklama
No i dodaj jeszcze ze widzisz sie ze mna po Pasniku na sniadanku na ploteczki[emoji16][emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

a to jest punkt kulminacyjny mojej wizyty w Polsce [emoji8]sniadanko w doborowym towarzystwie !!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry