reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kobity-przepraszam za przesrany temat -ale mam straszne zaparcia....śliwki nie pomagają,ciepła woda z cytryną na czczo też...a jutro już transfer to wogóle lipa będzie jak się zblokuję...flaki mi rozsadzi...co myślicie o łyżce oliwy??? heeeelllppp mi pliiisss
Mi super jelita pracowały po rumianku, aż sama byłam w szoku:)
I możesz wodę z ogórków kiszonych spróbować jak masz takie domowe.

reklama
Czekaj i pozytywne myślenie włącz! Tylko przy poprzednich razach innaczej do tego podchodziłas. Innym dajesz tyle otuchy i siły. Daj tez sobie!
Haha tak, inaczej, bo beczalam prawie codziennie i mojemu sie nieslusznie obrywalo, do tego w nocy nie spalam i w dzien malo co. Teraz sie wysypiam.po jakies 15godz na dobe to jestem spokojniejsza, tyle ze strach jest wiekszy.
Posmece jeszcze troche. W dzien transferu robil progesteron ok godzine po zaaplikowaniu crinona i wynik wyszedl 18,6 wiec dr mowil ze spoko. A dzisiaj zrobilam przed.lekami i chyba mam winowajce. Wynik 5,88... nawet nie dzwonilam do kliniki tylko pierdyknelam wlasnie prolutex. Mam zapas wiec do tej srody/piatku bede brac a potem zobacze co bedzie, jesli sie stanie cud to niech doktorek pisze recepty.

Witajcie
Nie udzielam.sie akywnie na forum tylko podczytuje.
Jestem w trakcie stymulacji po 6 dniacj moje pecherzyki maja od 6-9 mm, ogolnie jest ich 6 , dawki lekow spore, kritki protokol, triche sie dzis podlamalam ze takie male , co myslicie czy jest szansa ze cos,z tego bedzie tzn ze urosna. W ogole to jrstem bardzo bardzo zdenerwowana , wrecz czuje ze fiksuje, jak sobie radzicie z tym stresem bo ja nie moge sie uspokoic.

Kobity-przepraszam za przesrany temat -ale mam straszne zaparcia....śliwki nie pomagają,ciepła woda z cytryną na czczo też...a jutro już transfer to wogóle lipa będzie jak się zblokuję...flaki mi rozsadzi...co myślicie o łyżce oliwy??? heeeelllppp mi pliiisss
Hej, ja na zaparcia rano wode z cytryna-letnia przegotowana. A pozniej potrafilam pol litra kefiru na raz wypic i jakos pomagalo;)
Podobno najlepiej moczyc tez sliwki w letniej wodzie i takie rano naczczo wypijac;)
Powodzenia

Witajcie
Nie udzielam.sie akywnie na forum tylko podczytuje.
Jestem w trakcie stymulacji po 6 dniacj moje pecherzyki maja od 6-9 mm, ogolnie jest ich 6 , dawki lekow spore, kritki protokol, triche sie dzis podlamalam ze takie male , co myslicie czy jest szansa ze cos,z tego bedzie tzn ze urosna. W ogole to jrstem bardzo bardzo zdenerwowana , wrecz czuje ze fiksuje, jak sobie radzicie z tym stresem bo ja nie moge sie uspokoic.
Spokojnie, jeszcze podrosną. 6 to super liczba, akurat! Ze stresem każda z nas różnie sobie radzi i na to niestety nie ma recepty. Musisz po prostu starać się nie denerwować i wierzyć,że to przejściowa, chwilowa sytuacja która już za chwilę zamieni się w najpiękniejszy etap w Twoim życiu!

Hej dziewczyny dlugo tutaj nie zagladalam, ciagle sie od swiat cos dzialo. Zjechala sie rodzinka, trzeba bylo ugoscic w miedzyczasie kontrolowanie swojego organizmu oczywiscie;)
Przeszlam tez lekkie przeziebienie, na szczescie domowymimsposobami jakos udalo mi sie je zwalczyc-cholerstwoa teraz siedze podczytuje i staram sie poukladac Wasze wypowiedzi w calosc;))
Gratuluje przede wszytskim wszystkim zaciazonym, za oczekujace i probujace kolejny raz trzymam ogromnie kciuki bo TO JASNE ZE SIE UDA!
Pozdrawiam;*

reklama
No i dodaj jeszcze ze widzisz sie ze mna po Pasniku na sniadanku na ploteczki[emoji16][emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

a to jest punkt kulminacyjny mojej wizyty w Polsce [emoji8]sniadanko w doborowym towarzystwie !!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry