Martwi mnie to, że najpierw był przyrost 160%, a potem 105%. Wzrost powinien przyspieszać a nie zwalniać. Może niepotrzebnie panikuję, ale ostatnio też 3 pierwsze bety były w normie, a potem klopsSlonce co ci tu zwolnilo
10 dpt 150
12 dpt 300
14 dpt 600
16 dpt 1200 Halooooo ,ty masz 1700 przyrost co 48h o 66 % musi byc ,u ciebie jest wiecej ...albo ja juz nic nie rozumiem
Sobie takie wartosc wymyslilam zeby za duzo nie liczyc.progesteron jest troche cienki
reklama
@annemarie duphaston @iskra82 beta HCG z czasem już tak intensywnie nie rośnie
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Inka1604
Zaciekawiona BB
Nie było mnie kilka dni a tu takie zaległości w czytaniu mimo ze jestem na l4 to pracuje (uroki własnej działalności) dżoasia tak miło mnie powitalas gdy dopisałam się do tego forum, jestem myślami z Tobą...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
annemarie
Fanka BB :)
Beta zacznie przyspieszac dopiero,dla uspokojenia idz na usg powinno byc juz widac pecherzyk.Wg mnie jest ok.Wiem ze jak sobie cos do glowy wbijemy to ciezko wybic i uwierzyc ze moze byc dobrze.Sprobuj chociazMartwi mnie to, że najpierw był przyrost 160%, a potem 105%. Wzrost powinien przyspieszać a nie zwalniać. Może niepotrzebnie panikuję, ale ostatnio też 3 pierwsze bety były w normie, a potem klops
annemarie
A widzisz Duphaston jest sztuczny i NIE wykrywalny ,mamy Killera@annemarie duphaston @iskra82 beta HCG z czasem już tak intensywnie nie rośnie
Oby. 4 dni temu był 6,44 dlatego włączyłam prolutex. Myślałam że bardziej podskoczy. No i chyba dupek we krwi nie wychodzi, tylko nie mam pojęcia o ile wzrosła by ta wartość gdyby wychodził. Plamień nie mam więc chyba nie jest tak najgorzej.Iskra,
pytanie jest inne ,ktore z tych prog sa nie wykrywalne we krwi ??? Oprocz tego zeby faktycznie stwierdzic stan ,to musialabys robic co najmniej 3 pomiary co godzine. Jest wydzielany skokowo i zmiena swoja wartosc o jakies 50 % w przeciagu 60 min. Moze trafilas na niz
Mnie tak bolał że myślałam że się przekręce! Kręgosłup dawał popalić że w nocy się budzilam z bólami uwierz mi !! Czułam się mega okresowo aż ciężko mi to opisać naprawdę ale WIERZYLAM ! I teraz wiem że ból okresowy może oznaczać wszystko A nie tylko , że się nie powiodło! A nospe bierzesz i magnez ??Nie wierzę bo za bardzo mnie cały czas brzuch boli i to nie jest dobry znak. Skorcze boleści itp. Nie mam nadziei
Iskra a ten "dupek " ma jakas nazwe apteczna bo mi sie kojazy z czym lub kims.
Prolutex i Utrogestan sa we krwi wykrywalne,tyle wiem
Duphaston
annemarie
Iskra,Oby. 4 dni temu był 6,44 dlatego włączyłam prolutex. Myślałam że bardziej podskoczy. No i chyba dupek we krwi nie wychodzi, tylko nie mam pojęcia o ile wzrosła by ta wartość gdyby wychodził. Plamień nie mam więc chyba nie jest tak najgorzej.
to ci wlasnie chcialam napisac ...jesli nie masz plamien,nie boli cie w dole brzucha ,to czekaj do USG i wszystko sie wyjasni.Masz wyniki estradiolu ,zeby je porownac,bo on jest prawie tu najwazniejszy,a my jestesmy sfiksowane beta i prg
reklama
Beta zacznie przyspieszac dopiero,dla uspokojenia idz na usg powinno byc juz widac pecherzyk.Wg mnie jest ok.Wiem ze jak sobie cos do glowy wbijemy to ciezko wybic i uwierzyc ze moze byc dobrze.Sprobuj chociaz
Usg dopiero za tydzień, wcześniej już nie było terminów. Może pójdę w środę jeszcze raz zbadać. Albo się uspokoję, albo w desperacji wybłagam usg na piątek
Podziel się: