reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Slonce co ci tu zwolnilo:D
10 dpt 150
12 dpt 300
14 dpt 600
16 dpt 1200 Halooooo ,ty masz 1700 przyrost co 48h o 66 % musi byc ,u ciebie jest wiecej ...albo ja juz nic nie rozumiem:sorry2:

Sobie takie wartosc wymyslilam zeby za duzo nie liczyc.progesteron jest troche cienkio_O
Martwi mnie to, że najpierw był przyrost 160%, a potem 105%. Wzrost powinien przyspieszać a nie zwalniać. Może niepotrzebnie panikuję, ale ostatnio też 3 pierwsze bety były w normie, a potem klops:(

reklama
Nie było mnie kilka dni a tu takie zaległości w czytaniu :) mimo ze jestem na l4 to pracuje (uroki własnej działalności) :( dżoasia tak miło mnie powitalas gdy dopisałam się do tego forum, jestem myślami z Tobą...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Martwi mnie to, że najpierw był przyrost 160%, a potem 105%. Wzrost powinien przyspieszać a nie zwalniać. Może niepotrzebnie panikuję, ale ostatnio też 3 pierwsze bety były w normie, a potem klops:(
Beta zacznie przyspieszac dopiero,dla uspokojenia idz na usg powinno byc juz widac pecherzyk.Wg mnie jest ok.Wiem ze jak sobie cos do glowy wbijemy to ciezko wybic i uwierzyc ze moze byc dobrze.Sprobuj chociaz:)

Iskra,

pytanie jest inne ,ktore z tych prog sa nie wykrywalne we krwi ??? Oprocz tego zeby faktycznie stwierdzic stan ,to musialabys robic co najmniej 3 pomiary co godzine. Jest wydzielany skokowo i zmiena swoja wartosc o jakies 50 % w przeciagu 60 min. Moze trafilas na niz ;)
Oby. 4 dni temu był 6,44 dlatego włączyłam prolutex. Myślałam że bardziej podskoczy. No i chyba dupek we krwi nie wychodzi, tylko nie mam pojęcia o ile wzrosła by ta wartość gdyby wychodził. Plamień nie mam więc chyba nie jest tak najgorzej.

Nie wierzę bo za bardzo mnie cały czas brzuch boli i to nie jest dobry znak. Skorcze boleści itp. Nie mam nadziei
Mnie tak bolał że myślałam że się przekręce! Kręgosłup dawał popalić że w nocy się budzilam z bólami uwierz mi !! Czułam się mega okresowo aż ciężko mi to opisać naprawdę ale WIERZYLAM ! I teraz wiem że ból okresowy może oznaczać wszystko A nie tylko , że się nie powiodło! A nospe bierzesz i magnez ??

Oby. 4 dni temu był 6,44 dlatego włączyłam prolutex. Myślałam że bardziej podskoczy. No i chyba dupek we krwi nie wychodzi, tylko nie mam pojęcia o ile wzrosła by ta wartość gdyby wychodził. Plamień nie mam więc chyba nie jest tak najgorzej.
Iskra,
to ci wlasnie chcialam napisac ...jesli nie masz plamien,nie boli cie w dole brzucha ,to czekaj do USG i wszystko sie wyjasni.Masz wyniki estradiolu ,zeby je porownac,bo on jest prawie tu najwazniejszy,a my jestesmy sfiksowane beta i prg;););)

reklama
Beta zacznie przyspieszac dopiero,dla uspokojenia idz na usg powinno byc juz widac pecherzyk.Wg mnie jest ok.Wiem ze jak sobie cos do glowy wbijemy to ciezko wybic i uwierzyc ze moze byc dobrze.Sprobuj chociaz:)

Usg dopiero za tydzień, wcześniej już nie było terminów. Może pójdę w środę jeszcze raz zbadać. Albo się uspokoję, albo w desperacji wybłagam usg na piątek :)

Do góry