hope322
Fanka BB :)
Musi sie udac trzymam kciuki, zebys nie chorowalaPolezalam a teraz do domku. Miałam embrioglue czy coś takiego hihi I cięcie otoczki. Teraz do 20 czekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musi sie udac trzymam kciuki, zebys nie chorowalaPolezalam a teraz do domku. Miałam embrioglue czy coś takiego hihi I cięcie otoczki. Teraz do 20 czekać
Dzięki @hope322Musi sie udac trzymam kciuki, zebys nie chorowala
Ostatnio lazilam codziennie prawie I gowno z tego było A teraz raz pójdę I będzie jasność. Chociaż wątpię żeby wynik był pozytywny na wieczór już jestem do lekarki umówiona żeby ustalić co dalej...Twarda jesteś Ja tym razem chyba też poczekam do końca Choć niecierpliwiec ze mnie ,więc się nie zarzekam
Ło ludzie a da się to później zatrzymaćNo niestety u mnie nawet oliwa nie pomaga czasem. Ale sprobuj sie najesc kiwi i przepic woda a potem kawa czasem mi pomaga tez jakis koktajl z kiwi i bananem ale jak juz przytka to nie ma upros, trzeba czekac...
Gdzie robiłaś pgs? My w Krakowie I przyznam że żałuję że robiłam to badanie... czekaliśmy dwa miesiące na wynik później się okazało że brakuje hromosomow A w efekcie I tak je wszczepimy następne w kolejce teraz jak z tymi się nie uda co mam w brzuszku.Dzoasia ja miałam po PGS najładniejszy zarodek ten,który nie był wysokiej klasy także nie przesądzaj-wierz we wszystkie swoje Bąbelki[emoji4]
A beta na pewno jutro czy pojutrze będzie wyższa,ale swoje niestety musisz się wystresowac do tej pory.Wina nie kupuj [emoji12]
Wiem że są takie pastylki w aptece zbite śliwki i figi może warto je zakupić Ale nie wiem czy w ciąży można.Ło ludzie a da się to później zatrzymać
Na zaparcia jest bardzo dobra parafina ciekła mi zalecił gin jak byłam w ciążyKobity-przepraszam za przesrany temat -ale mam straszne zaparcia....śliwki nie pomagają,ciepła woda z cytryną na czczo też...a jutro już transfer to wogóle lipa będzie jak się zblokuję...flaki mi rozsadzi...co myślicie o łyżce oliwy??? heeeelllppp mi pliiisss
Gosia czujesz już ruchy dzidziusia?Jak już nie pomga Tobie te wszystkie sposoby o których napisała @dżoasia chyba ostateczność zostaje weź czopek glicerynowy.
Gosiu, przeciez nie panikuje i nie placze, nie wypisuje tu pierdół jaka.to jestem zalamana itp. Napisalam, ze raczej bedzie lipa, czekam ma powtorke do srody.@dżoasia kopne Cię w dupę! Zawsze wszystko próbowałaś, ze trzeba wierzyć itp, itd. A teraz sama smecisz, dobrze wiesz, ze to może być za wcześniej. Zasuwaj na bete w środę i czekamy na dobre wiesci.
Amendajcie @dżoasia spokój dziewczynie, Ona nie lubi być na siłę pocieszana, będzie już co ma być, wiadomo jakie są opcje i niech spokojnie doczeka do środy