Margit2018
Fanka BB :)
Jesssu, to znowu do środy na bezdechu kciuki zaciśnięteW środę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesssu, to znowu do środy na bezdechu kciuki zaciśnięteW środę
Mam jeszcze jednego jedynego, chcialabym wierzyc ze z niego cos bedzie ale on jest 6cio dniowy, nie wiem jakiej klasy ale nie wyglada na gwiazdora (mam filmik z primo vision). Raczej jakis 3cb, moze gorszy.
No niestety u mnie nawet oliwa nie pomaga czasem. Ale sprobuj sie najesc kiwi i przepic woda a potem kawa czasem mi pomaga tez jakis koktajl z kiwi i bananem ale jak juz przytka to nie ma upros, trzeba czekac...Kobity-przepraszam za przesrany temat -ale mam straszne zaparcia....śliwki nie pomagają,ciepła woda z cytryną na czczo też...a jutro już transfer to wogóle lipa będzie jak się zblokuję...flaki mi rozsadzi...co myślicie o łyżce oliwy??? heeeelllppp mi pliiisss
Tak, tak to ja i strasznie mi za to wstydWłaśnie miałam pisać że była tu taka jedna co przejmowała się slabeuszami a teraz te slabeusze grasuja w brzuszku
kochana wysłałam Ci privJoasiu nie będę cię pocieszać bo dobrze wszyscy wiemy, że będziesz mamą(prędzej czy później,ot tego nie wiemy). Za którymś razem zaskoczy, a u ciebie zaskakuje więc tylko kwestia czasu. Poza tym kto jak kto ale dla mnie jesteś żywą reklamą in vitraz tym swoim pozytywnym nastawieniem i energią z jaką szukasz rozwiązań.
Jak już nie pomga Tobie te wszystkie sposoby o których napisała @dżoasia chyba ostateczność zostaje weź czopek glicerynowy.Kobity-przepraszam za przesrany temat -ale mam straszne zaparcia....śliwki nie pomagają,ciepła woda z cytryną na czczo też...a jutro już transfer to wogóle lipa będzie jak się zblokuję...flaki mi rozsadzi...co myślicie o łyżce oliwy??? heeeelllppp mi pliiisss
Pieknie, gratulacjeDziewczyny mam już wynik beta 4384,5 prog 62,27 chyba dobrze jest co? Ostatnia beta w czwartek była 611
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@dżoasia ,@gooossia17 dziękuję za podpowiedziJak już nie pomga Tobie te wszystkie sposoby o których napisała @dżoasia chyba ostateczność zostaje weź czopek glicerynowy.