reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam jeszcze jednego jedynego, chcialabym wierzyc ze z niego cos bedzie ale on jest 6cio dniowy, nie wiem jakiej klasy ale nie wyglada na gwiazdora (mam filmik z primo vision). Raczej jakis 3cb, moze gorszy.

Dzoasia ja miałam po PGS najładniejszy zarodek ten,który nie był wysokiej klasy także nie przesądzaj-wierz we wszystkie swoje Bąbelki[emoji4]
A beta na pewno jutro czy pojutrze będzie wyższa,ale swoje niestety musisz się wystresowac do tej pory.Wina nie kupuj [emoji12]

Kobity-przepraszam za przesrany temat -ale mam straszne zaparcia....śliwki nie pomagają,ciepła woda z cytryną na czczo też...a jutro już transfer to wogóle lipa będzie jak się zblokuję...flaki mi rozsadzi...co myślicie o łyżce oliwy??? heeeelllppp mi pliiisss

Kobity-przepraszam za przesrany temat -ale mam straszne zaparcia....śliwki nie pomagają,ciepła woda z cytryną na czczo też...a jutro już transfer to wogóle lipa będzie jak się zblokuję...flaki mi rozsadzi...co myślicie o łyżce oliwy??? heeeelllppp mi pliiisss
No niestety u mnie nawet oliwa nie pomaga czasem. Ale sprobuj sie najesc kiwi i przepic woda a potem kawa:) czasem mi pomaga tez jakis koktajl z kiwi i bananem ale jak juz przytka to nie ma upros, trzeba czekac...

Joasiu nie będę cię pocieszać bo dobrze wszyscy wiemy, że będziesz mamą(prędzej czy później,ot tego nie wiemy). Za którymś razem zaskoczy, a u ciebie zaskakuje więc tylko kwestia czasu. Poza tym kto jak kto ale dla mnie jesteś żywą reklamą in vitra;)z tym swoim pozytywnym nastawieniem i energią z jaką szukasz rozwiązań.
kochana wysłałam Ci priv

Jak już nie pomga Tobie te wszystkie sposoby o których napisała @dżoasia chyba ostateczność zostaje weź czopek glicerynowy.

reklama
Do góry