reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zobacz załącznik 834478

Moje Cudo - 1,1mm i widać już lekko bijące serduszko [emoji2][emoji2][emoji2] Co za radość,poryczalam się na fotelu,mój M tez miał łzy w oczach [emoji4] następna wizyta 25.01 i wtedy ma już walić jak dzwon [emoji4] A Bąbelek wybrał sobie w macicy miejsce (jak powiedział lekarz) "mistrzostwo świata".

Gratulacje , nudnej ciazy[emoji7][emoji7]

Teraz szukam dzoasi;)

reklama
Dziolchy odebralam bete i jest 105.Liczylam na 0 szczerze mowiac. Wiecie jak szybko ona spada??

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
A badalas w ogole juz po poronieniu? Z tego co mi kiedys dziewczyny pisaly to moze to troche potrwac, tak do 5-6 tygodni. U ciebie to i tak dosc szybko spada.

Oj tam, ja najwyzej o sikaczach pisze, ze za szybko. Do wczesniejszych bet wrecz namawiam. Jesli ona juz u mnie spada, to przynajmniej wiem, ze znow moja macica przegiela pale. To ze jeszcze nic przesadzone nie jest to tez wiem, ale tak czy srak dobrze to nie wyglada. Amen
Joasiu nie będę cię pocieszać bo dobrze wszyscy wiemy, że będziesz mamą(prędzej czy później,ot tego nie wiemy). Za którymś razem zaskoczy, a u ciebie zaskakuje więc tylko kwestia czasu. Poza tym kto jak kto ale dla mnie jesteś żywą reklamą in vitra;)z tym swoim pozytywnym nastawieniem i energią z jaką szukasz rozwiązań.

reklama
A badalas w ogole juz po poronieniu? Z tego co mi kiedys dziewczyny pisaly to moze to troche potrwac, tak do 5-6 tygodni. U ciebie to i tak dosc szybko spada.
Nie badalam tuz po. Ten wynik jest 10 dni po poronieniu. Dzis mija dwa tyg i dwa dni po poronieniu i w sumie caly czas plamie na czarno..

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry