reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ostatnio lazilam codziennie prawie I gowno z tego było A teraz raz pójdę I będzie jasność. Chociaż wątpię żeby wynik był pozytywny na wieczór już jestem do lekarki umówiona żeby

Prawda jest taka,że co ma być to będzie-nie zaczarujemy rzeczywistości,aaaale pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenia :) Trzymam kciuki !!! ;)

reklama
Ostatnio lazilam codziennie prawie I gowno z tego było A teraz raz pójdę I będzie jasność. Chociaż wątpię żeby wynik był pozytywny na wieczór już jestem do lekarki umówiona żeby ustalić co dalej...
Zaraz zaraz... jeszcze bety nie robiłaś i już umówiona jesteś do lekarki żeby ustalić co dalej ?? Dobrze rozumiem, że nie wierzysz że może się teraz udać ?

Gosiu, przeciez nie panikuje i nie placze, nie wypisuje tu pierdół jaka.to jestem zalamana itp. Napisalam, ze raczej bedzie lipa, czekam ma powtorke do srody.

Amen :)
Czekaj i pozytywne myślenie włącz! Tylko przy poprzednich razach innaczej do tego podchodziłas. Innym dajesz tyle otuchy i siły. Daj tez sobie!

Gdzie robiłaś pgs? My w Krakowie I przyznam że żałuję że robiłam to badanie... czekaliśmy dwa miesiące na wynik później się okazało że brakuje hromosomow A w efekcie I tak je wszczepimy następne w kolejce teraz jak z tymi się nie uda co mam w brzuszku.[/

Miałaś na myśli krakowska klinikę?Samo badanie jest robione albo na Pomorzu albo w GB.My nie żałujemy,bo nasz lekarz obawiał się,ze przy tak dlugich staraniach jest u nas problem genetczny.Jeden z 4zarodkow był kompletnie chory,mial więcej niż 4wady,a nie wyglądał zle (przeżył do 5doby),ale po transferze jego zmywarce byłaby murowana. Natomiast wiem jakie badania przychodzą młodszym ode mnie i to jest zatrważające:Down,Edwards itp. Monosomia na niektórych chromosomach nie jest groźna i ulega samonaprawie,my tez mamy jednego dzieciaczka z taka wada.Natomiast Bąbelek,którego nosze w brzuchu,nie był tym najlepszym wizualnie z ekipy, a genetycznie jest najlepszy.Nie powinniście żałować-myśle,ze świadomość,iż masz podawany zdrowy zarodek pozwana Ci psychicznie lepiej znieść czas zagnieżdżania i ciazy.Takie jest moje zdanie [emoji4]

reklama
Kobity-przepraszam za przesrany temat -ale mam straszne zaparcia....śliwki nie pomagają,ciepła woda z cytryną na czczo też...a jutro już transfer to wogóle lipa będzie jak się zblokuję...flaki mi rozsadzi...co myślicie o łyżce oliwy??? heeeelllppp mi pliiisss

U mnie śliwki działają,ale stosuje tez z nich kompot(podobny jak wigilijny) i jeszcze czasem gotuje kompot z jabłek.Obieram jabłka,wykrawam gniazda,i gotuje wszystko jakieś pol godziny(obierki,ćwiartki,gniazda).pije ciepły kompot na noc i zjadam ćwiartki z jablka na koniec. Może tego spróbuj.Oliwe tez możesz wypij przed kompotem [emoji4] najwyżej pójdzie lzej[emoji6]

Do góry