reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ostatnio lazilam codziennie prawie I gowno z tego było A teraz raz pójdę I będzie jasność. Chociaż wątpię żeby wynik był pozytywny na wieczór już jestem do lekarki umówiona żeby

Prawda jest taka,że co ma być to będzie-nie zaczarujemy rzeczywistości,aaaale pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenia :) Trzymam kciuki !!! ;)

reklama
Ostatnio lazilam codziennie prawie I gowno z tego było A teraz raz pójdę I będzie jasność. Chociaż wątpię żeby wynik był pozytywny na wieczór już jestem do lekarki umówiona żeby ustalić co dalej...
Zaraz zaraz... jeszcze bety nie robiłaś i już umówiona jesteś do lekarki żeby ustalić co dalej ?? Dobrze rozumiem, że nie wierzysz że może się teraz udać ?

Gosiu, przeciez nie panikuje i nie placze, nie wypisuje tu pierdół jaka.to jestem zalamana itp. Napisalam, ze raczej bedzie lipa, czekam ma powtorke do srody.

Amen :)
Czekaj i pozytywne myślenie włącz! Tylko przy poprzednich razach innaczej do tego podchodziłas. Innym dajesz tyle otuchy i siły. Daj tez sobie!

Gdzie robiłaś pgs? My w Krakowie I przyznam że żałuję że robiłam to badanie... czekaliśmy dwa miesiące na wynik później się okazało że brakuje hromosomow A w efekcie I tak je wszczepimy następne w kolejce teraz jak z tymi się nie uda co mam w brzuszku.[/

Miałaś na myśli krakowska klinikę?Samo badanie jest robione albo na Pomorzu albo w GB.My nie żałujemy,bo nasz lekarz obawiał się,ze przy tak dlugich staraniach jest u nas problem genetczny.Jeden z 4zarodkow był kompletnie chory,mial więcej niż 4wady,a nie wyglądał zle (przeżył do 5doby),ale po transferze jego zmywarce byłaby murowana. Natomiast wiem jakie badania przychodzą młodszym ode mnie i to jest zatrważające:Down,Edwards itp. Monosomia na niektórych chromosomach nie jest groźna i ulega samonaprawie,my tez mamy jednego dzieciaczka z taka wada.Natomiast Bąbelek,którego nosze w brzuchu,nie był tym najlepszym wizualnie z ekipy, a genetycznie jest najlepszy.Nie powinniście żałować-myśle,ze świadomość,iż masz podawany zdrowy zarodek pozwana Ci psychicznie lepiej znieść czas zagnieżdżania i ciazy.Takie jest moje zdanie [emoji4]

reklama
Kobity-przepraszam za przesrany temat -ale mam straszne zaparcia....śliwki nie pomagają,ciepła woda z cytryną na czczo też...a jutro już transfer to wogóle lipa będzie jak się zblokuję...flaki mi rozsadzi...co myślicie o łyżce oliwy??? heeeelllppp mi pliiisss

U mnie śliwki działają,ale stosuje tez z nich kompot(podobny jak wigilijny) i jeszcze czasem gotuje kompot z jabłek.Obieram jabłka,wykrawam gniazda,i gotuje wszystko jakieś pol godziny(obierki,ćwiartki,gniazda).pije ciepły kompot na noc i zjadam ćwiartki z jablka na koniec. Może tego spróbuj.Oliwe tez możesz wypij przed kompotem [emoji4] najwyżej pójdzie lzej[emoji6]

Do góry