ale wiesz po 3 mcznej abstynencji aż strach się Go bać hahahahaDobrze, że wszystko się goi (fizycznie). Widzę, że szybko podejmujesz walkę (wizyta u Lewego jak tylko beta zejdzie do 0) - trzymam mocno kciuki, żeby kolejne podejście było tym szczęśliwym .
A co do Męża - też coś Mu się od życia należy . Wspierał Cię więc jakaś kolacja ze śniadaniem w najbliższym czasie może by się przydała
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Mam już wyniki dzisiaj po 48h 611.4 wiec ponad 100% przyrostu. Płacze ze szczęścia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ 12 stycznia wizyta pęcherzykowa [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Uwielbiam takie wiadomości. Gratulacje
zuzik85
Dziękuję za odpowiedź [emoji8]Lekarz rozpisać mi leki i w tym acard od 2dc więc ja brałam w @
hahaha dobra zostajeNo to gdzie bedziesz jechala jak mąż tak dobitnie zaprasza do sypialni?! Super, ze wszystko sie goi, do Lewego jedz jak najszybciej, lepiej dzislac od razu, tak, zeby nie bylo za duzo czasu na myslenie o glupotach
Mam nadzieję że jutro jak odbiorę betkę będzie 0 i od razu się zapisuję.
A Ty tym razem :
A Zwiedzasz Kraków
B Kończysz knigę z września
C Leżysz i pachniesz?
Oczekiwanie2017
No więc po wizycie :-) wszystko pięknie! Dwa nasze Bejbiki zdrowo się rozwijają i rosną :-))'szczęście sięga zeniutu! Dokladnie 8 + 3 tc
Wspaniale. Oby dalej wszystko tak pięknie szło. Takie wiadomości na pewno dają dziewczynom nadzieję na dalsze próby.
Koniecznie....i do tego jeszcze bizuteria ale powiem Ci ze i na punkcje trochę się umalowałam i to było pomyłką...Ni nie zbyt apetycznie wyglądałam taka zaplakana i zażyganaJa tez makijazyk walnelam,ale mam fluid bezzapachowy akurat do tego sukienka, obcasik, no matka jakos musi wygladac, zeby sie dziecki nie wstydzily
Jeszcze kochana bielizne piekna załóż....to zanim się do Ciebie dobierze to będzie już po wszystkim....wiesz mężczyźni po długim poście szybko kończąhahaha dobra zostaje
Mam nadzieję że jutro jak odbiorę betkę będzie 0 i od razu się zapisuję.
A Ty tym razem :
A Zwiedzasz Kraków
B Kończysz knigę z września
C Leżysz i pachniesz?
Mówię Wam...daje mu minutę i po robocie...wiem z własnego doswiadczeniaale wiesz po 3 mcznej abstynencji aż strach się Go bać hahahaha
anetka303
Ja bym nie poszła. Lepiej pobawić się wśród ludzi, których lubiszWłaśnie tak średnio mnie wczoraj w pracy przyjęły nie wiem z jednej strony bym poszła wypiła pobawila sie a z drugiej zaraz będzie pierdolnie ze po zwolnieniu na kręgosłup ona szaleje i sie bawi nie wiem a najgorsze jest to czy pójdę czy nie to i tak mi podatek odtraca od tej imprezy
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
reklama
Podwojnasierotka
Zaciekawiona BB
Więc mówicie, że spokojnie poczekać do wtorku na wizytę w klinice. i to jeszcze pęcherzyk mam po stronie po której nigdy nie miałam i ona jest drożna ☺.Spokojnie. Owulacja jest jak pęcherzyk ma 22-25mm więc jeszcze masz czas. W niektórych klinikach dają dla pewnosci zastrzyk na pęknięcie, jak przed punkcją. Wszystkiego dowiesz się we wtorek
Podziel się: