reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dobrze, że wszystko się goi (fizycznie). Widzę, że szybko podejmujesz walkę (wizyta u Lewego jak tylko beta zejdzie do 0) - trzymam mocno kciuki, żeby kolejne podejście było tym szczęśliwym :).
A co do Męża - też coś Mu się od życia należy ;). Wspierał Cię więc jakaś kolacja ze śniadaniem w najbliższym czasie może by się przydała :)
ale wiesz po 3 mcznej abstynencji aż strach się Go bać hahahaha

reklama
No to gdzie bedziesz jechala jak mąż tak dobitnie zaprasza do sypialni?! ;) Super, ze wszystko sie goi, do Lewego jedz jak najszybciej, lepiej dzislac od razu, tak, zeby nie bylo za duzo czasu na myslenie o glupotach:)
hahaha dobra zostaje :)
Mam nadzieję że jutro jak odbiorę betkę będzie 0 i od razu się zapisuję.
A Ty tym razem :
A Zwiedzasz Kraków
B Kończysz knigę z września
C Leżysz i pachniesz? :D

Ja tez makijazyk walnelam,ale mam fluid bezzapachowy akurat:p do tego sukienka, obcasik, no matka jakos musi wygladac, zeby sie dziecki nie wstydzily:)
Koniecznie....i do tego jeszcze bizuteria:D ale powiem Ci ze i na punkcje trochę się umalowałam i to było pomyłką...Ni nie zbyt apetycznie wyglądałam taka zaplakana i zażygana :oops::p

hahaha dobra zostaje :)
Mam nadzieję że jutro jak odbiorę betkę będzie 0 i od razu się zapisuję.
A Ty tym razem :
A Zwiedzasz Kraków
B Kończysz knigę z września
C Leżysz i pachniesz? :D
Jeszcze kochana bielizne piekna załóż....to zanim się do Ciebie dobierze to będzie już po wszystkim....wiesz mężczyźni po długim poście szybko kończą :D:p

Właśnie tak średnio mnie wczoraj w pracy przyjęły nie wiem z jednej strony bym poszła wypiła pobawila sie a z drugiej zaraz będzie pierdolnie ze po zwolnieniu na kręgosłup ona szaleje i sie bawi nie wiem a najgorsze jest to czy pójdę czy nie to i tak mi podatek odtraca od tej imprezy
Ja bym nie poszła. Lepiej pobawić się wśród ludzi, których lubisz

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

reklama
Spokojnie. Owulacja jest jak pęcherzyk ma 22-25mm więc jeszcze masz czas. W niektórych klinikach dają dla pewnosci zastrzyk na pęknięcie, jak przed punkcją. Wszystkiego dowiesz się we wtorek :)
Więc mówicie, że spokojnie poczekać do wtorku na wizytę w klinice. i to jeszcze pęcherzyk mam po stronie po której nigdy nie miałam i ona jest drożna ☺.

Do góry