Hahaha no dokładnieChyba się wysunie
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Zaby ttlko dzien dobry zdazyl powiedziecBoże jakby nasi mężowie mieli tu wgląd to ja nie wiem co by się działo
No ale.... mój też pewnie jak już do tego dojdzie to wejdzie i wyjdzie
gosia321
Mysle ze gdyby trzeba bylo z naszej strony skorzystac z dawstwa komorek to sytuacja bylaby odwrotna my bysmy chcialy adoptowac komorke a nasze emki walczyc z naszych. Plus jest taki ze godza sie na taka ewentualnosc i moze lepiej ze bez nacisku z naszej strony. Jest to ich zdanie i to duzy plus. Fakt jest taki ze my bardziej uzewnetrzniamy nasze uczucia faceci je kryja i przedstawiaja tylko swoja decyzjeU mnie jest to samo, że to ja bardziej naciskam na walkę o jego zarodki.
Dziękuję :* no ja po .... i tak w sumie mam nadzieję ze przed . Ale musze m jeszcze przekonac. Najpierw spróbuję po dobroci a jak to nie pomoże to użyje bardziej własnych sposobówMarg wez nie pitol tytul watku jest kto po... ty swoje przeszlas, teraz mozesz sie dzielic z nami swoim doswiadczeniem, a kto wie, na co jutro twoj maz sie zgodzi podczas milosnych tortur zostajesz!! :*
Dupa z dzień dobry ważne zeby w ogóle zdążył wejśćZaby ttlko dzien dobry zdazyl powiedziec
Hahahah moj tez wierzy ze ja mam owulacje. Powacha mi szyje, gdzies kolo ust sobie niuchnie i wie swoje hahahaWięc nawet nie masz co się bać ja to swojego m się jutro boję...on jeszcze wierzy w moja owulacje... śmieszne i w swoje zdrowe robaczki...przecież one nie wiedzą nawet w która stronę mają iść
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
A nie mozecie 3 dniowek podchodowac do blastek i 1 zamrozic a jedna podac plus blastka z dawcaMój mąż jest za tym, żeby wziąć blastkę dawcy. Nie możemy niestety wziąć jednego takiego a jednego takiego, bo dwa trzydniowe zarodki są zamrożone razem a od dawcy są trzy blastki.
dżoasia
To najwyzej zostawi pod drzwiamiDupa z dzień dobry ważne zeby w ogóle zdążył wejść
Nosz kuzwa ale zboczenie się wkradło dobra cicho bo nam się jeszcze mokro zrobi a wiesz że nie możemyTo najwyzej zostawi pod drzwiami
reklama
Prędzej bym uwierzyła w niepokalane poczęcie niż owulacje u mnie a atwoj to wacha bo ma chęć , widziałaś kiedyś jak piaski się wachaja przed "zabawą"?....ach mężczyźniHahahah moj tez wierzy ze ja mam owulacje. Powacha mi szyje, gdzies kolo ust sobie niuchnie i wie swoje hahaha
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: