reklama
hejkaWytrzymasz to jakoś do wtorku ja już od dziś prolutex i luteina plus d3 estrofem i witaminy. dziś był pierwszy zastrzyk. masakra jakaś jak boi to miejsce :/ normalnie dotyk boli ale wytrzymam jakoś dla kropka a transfer na jakim Endo się robi? jak pytałam o zapachy to mój lekarz się usmial nic nie słyszał żeby bezzapachowe w dniu transferu. ale pęcherz ma być pełny
ja nie wiem dokładnie jakie jest to endo właściwe,ale myślę sobie,że po tych naszych lekach jeszcze nam urośnie
co do zapachów-ja się nie psikam i nie myję zapachowymi żelami w dniu transferu i potem też...u mnie nie zalecają a i kumpela też odradzała może to przesada ale my wszystkie chyba trochę na przesadę jesteśmy nastawione z racji naszych problemów
gratki <3 suuuper!!!!Mam już wyniki dzisiaj po 48h 611.4 wiec ponad 100% przyrostu. Płacze ze szczęścia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ 12 stycznia wizyta pęcherzykowa [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam już wyniki dzisiaj po 48h 611.4 wiec ponad 100% przyrostu. Płacze ze szczęścia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ 12 stycznia wizyta pęcherzykowa [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super, super
Oby tak dalej
asinka89
Fanka BB :)
Witam kochane moje nie jestem w stanie was nadrobić .. dawno tutaj nie zaglądalam ..wszystkim którym sie udało gratuluje,tym które czekaja trzymam kciuki... u nas nie za dobrze Dami ma mega bóle no i ledwo chodzi w sumie całe dnie spędza w łóżku ...opieka 24h czekam na odpowiedzi itd. no nic musze jakoś dać rade .. pozdrawiam wszystkie
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
zuzik85
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny!
Potrzebuję Waszej pomocy.
Czy acard bierze się cały cykl, w trakcie @ też?
Oj tak z tymi bólami ciężko napewno pracować... kiedy transfer ?Napewno by sie znalazło tylko ze one już teraz na mnie krzywo patrzą jak bym im kogoś zabila **** tam nie ide pogadam po 11 o urlopie aby dostać na transfer ciekawe czy mi da właśnie zaraz wyruszam Drugi dzień przedemna a jajnik boli jak nie wiem co te życie jest ciężkie
Chyba w trakcie @ nie Ale nie jestem pewnaWitajcie dziewczyny!
@Murawa @shaggy Ja przy pierwszej procedurze właśnie tak podeszłam zero zapachów i nawet makijazu itd.
Przy drugiej procedurze też zapytałam Pani doktor i powiedziała żeby perfumami w dniu transferu się nie psikac ale nie popadajmy w paranoję w pomieszczeniu gdzie embriolodzy dbają o nasze kropeczki ważne jest żeby nie było zapachów i to tyle .
Więc na pełnym makijażu poszłam oczywiście bez perfum I umylam się normalnie i założyłam ciuchy normalnie wyprane w swoich kapsułkach i płynie do płukania
Ale każdy podejdzie jak chce , wiadomo każda z nas chce dobrze
Przy drugiej procedurze też zapytałam Pani doktor i powiedziała żeby perfumami w dniu transferu się nie psikac ale nie popadajmy w paranoję w pomieszczeniu gdzie embriolodzy dbają o nasze kropeczki ważne jest żeby nie było zapachów i to tyle .
Więc na pełnym makijażu poszłam oczywiście bez perfum I umylam się normalnie i założyłam ciuchy normalnie wyprane w swoich kapsułkach i płynie do płukania
Ale każdy podejdzie jak chce , wiadomo każda z nas chce dobrze
reklama
Witam kochane moje nie jestem w stanie was nadrobić .. dawno tutaj nie zaglądalam ..wszystkim którym sie udało gratuluje,tym które czekaja trzymam kciuki... u nas nie za dobrze Dami ma mega bóle no i ledwo chodzi w sumie całe dnie spędza w łóżku ...opieka 24h czekam na odpowiedzi itd. no nic musze jakoś dać rade .. pozdrawiam wszystkie
@asinka89 a ta lecznicza marycha jest u Was dostępna? Ona super ból usmierza.
Trzymam za Was kciuki.
Podziel się: