reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wytrzymasz to jakoś do wtorku:) ja już od dziś prolutex i luteina plus d3 estrofem i witaminy. dziś był pierwszy zastrzyk. masakra jakaś jak boi to miejsce :/ normalnie dotyk boli :( ale wytrzymam jakoś dla kropka ;) a transfer na jakim Endo się robi? jak pytałam o zapachy to mój lekarz się usmial :D nic nie słyszał żeby bezzapachowe w dniu transferu. ale pęcherz ma być pełny
hejka :)
ja nie wiem dokładnie jakie jest to endo właściwe,ale myślę sobie,że po tych naszych lekach jeszcze nam urośnie :)
co do zapachów-ja się nie psikam i nie myję zapachowymi żelami w dniu transferu i potem też...u mnie nie zalecają a i kumpela też odradzała :) może to przesada ale my wszystkie chyba trochę na przesadę jesteśmy nastawione z racji naszych problemów :)

Witam kochane moje nie jestem w stanie was nadrobić .. dawno tutaj nie zaglądalam ..wszystkim którym sie udało gratuluje,tym które czekaja trzymam kciuki... u nas nie za dobrze Dami ma mega bóle no i ledwo chodzi w sumie całe dnie spędza w łóżku ...opieka 24h czekam na odpowiedzi itd. no nic musze jakoś dać rade .. pozdrawiam wszystkie :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Napewno by sie znalazło tylko ze one już teraz na mnie krzywo patrzą jak bym im kogoś zabila **** tam nie ide pogadam po 11 o urlopie aby dostać na transfer ciekawe czy mi da ;) właśnie zaraz wyruszam Drugi dzień przedemna a jajnik boli jak nie wiem co te życie jest ciężkie
Oj tak z tymi bólami ciężko napewno pracować... kiedy transfer ?

@Murawa @shaggy Ja przy pierwszej procedurze właśnie tak podeszłam zero zapachów i nawet makijazu itd.
Przy drugiej procedurze też zapytałam Pani doktor i powiedziała żeby perfumami w dniu transferu się nie psikac ale nie popadajmy w paranoję:) w pomieszczeniu gdzie embriolodzy dbają o nasze kropeczki ważne jest żeby nie było zapachów i to tyle .
Więc na pełnym makijażu poszłam oczywiście bez perfum I umylam się normalnie i założyłam ciuchy normalnie wyprane w swoich kapsułkach i płynie do płukania :)
Ale każdy podejdzie jak chce , wiadomo każda z nas chce dobrze ;)

reklama
Witam kochane moje nie jestem w stanie was nadrobić .. dawno tutaj nie zaglądalam ..wszystkim którym sie udało gratuluje,tym które czekaja trzymam kciuki... u nas nie za dobrze Dami ma mega bóle no i ledwo chodzi w sumie całe dnie spędza w łóżku ...opieka 24h czekam na odpowiedzi itd. no nic musze jakoś dać rade .. pozdrawiam wszystkie :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@asinka89 a ta lecznicza marycha jest u Was dostępna? Ona super ból usmierza.
Trzymam za Was kciuki.

Do góry