Mówię Wam...daje mu minutę i po robocie...wiem z własnego doswiadczenia
Mój M nazywa to dwa ruchy i suchy [emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mówię Wam...daje mu minutę i po robocie...wiem z własnego doswiadczenia
HahahahahahahaMówię Wam...daje mu minutę i po robocie...wiem z własnego doswiadczenia
Dobre.... oj jak mi tu dobrze z Wami a tak naprawdę powinnam od Was odejść bo in vitro to tylko przeszłość moja i nawet nie wiem czy w przyszłości sprobujemy jeszcze razMój M nazywa to dwa ruchy i suchy [emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Łahahaha usmialam sie!!!hahaha dobra zostaje
Mam nadzieję że jutro jak odbiorę betkę będzie 0 i od razu się zapisuję.
A Ty tym razem :
A Zwiedzasz Kraków
B Kończysz knigę z września
C Leżysz i pachniesz?
To teraz matka kombinuj jak to zdj wrzucicNo więc po wizycie :-) wszystko pięknie! Dwa nasze Bejbiki zdrowo się rozwijają i rosną :-))'szczęście sięga zeniutu! Dokladnie 8 + 3 tc
Więc nawet nie masz co się bać ja to swojego m się jutro boję...on jeszcze wierzy w moja owulacje... śmieszne i w swoje zdrowe robaczki...przecież one nie wiedzą nawet w która stronę mają iśćHahahahahahaha
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha no niestety popieramMówię Wam...daje mu minutę i po robocie...wiem z własnego doswiadczenia
Chyba się wysunieBoże jakby nasi mężowie mieli tu wgląd to ja nie wiem co by się działo
No ale.... mój też pewnie jak już do tego dojdzie to wejdzie i wyjdzie
Marg wez nie pitol tytul watku jest kto po... ty swoje przeszlas, teraz mozesz sie dzielic z nami swoim doswiadczeniem, a kto wie, na co jutro twoj maz sie zgodzi podczas milosnych tortur zostajesz!! :*Dobre.... oj jak mi tu dobrze z Wami a tak naprawdę powinnam od Was odejść bo in vitro to tylko przeszłość moja i nawet nie wiem czy w przyszłości sprobujemy jeszcze raz