reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam kochane moje nie jestem w stanie was nadrobić .. dawno tutaj nie zaglądalam ..wszystkim którym sie udało gratuluje,tym które czekaja trzymam kciuki... u nas nie za dobrze Dami ma mega bóle no i ledwo chodzi w sumie całe dnie spędza w łóżku ...opieka 24h czekam na odpowiedzi itd. no nic musze jakoś dać rade .. pozdrawiam wszystkie :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nalewni Ci jest ciężko i fizycznie i psychicznie ale dasz radę twarda babka z Ciebie...i walczysz dla swojej drugiej połówki :) a co mówią lekarze ?

reklama
Hej wracam wlasnie z kontroli w szpitalu. Wiec na usg wszystko ok w macicy niz juz nie ma rylko w szyjce.Plamie brzydka czarna krwia ale powoedziala.ze to moze potrwac bo endometrium z 15 zeszlo do 9 wiec bedzie leciec. Jak zapytalam o starania to pow.ze mozna zaczynac chociaz nie potrafiła określić fazy. Badalam bete po wynik mam podjechac jutro. Jak zejdzie do zera lece do Lewego. Nie wiem czy nie kechac na noc do rodzocow bo maz mi zapowoadal ze jak bedzie ok to jak mnie dzis dorwie to wiory beda lecialy aaaaaaa[emoji16][emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
No to gdzie bedziesz jechala jak mąż tak dobitnie zaprasza do sypialni?! ;) Super, ze wszystko sie goi, do Lewego jedz jak najszybciej, lepiej dzislac od razu, tak, zeby nie bylo za duzo czasu na myslenie o glupotach:)

Kochane tak bardzo się cieszę patrząc na nasz kalendarz ile jest już szczesliwych brzuszków :)
Ja jestem pewna że w tym roku każdej z nas uda się spełnić marzenie o dziecku u każda z nas będzie w ciąży 2018 uważam za rok ciężarnych w końcu mamy dwa brzuszki to przeciez musi się udać
Trzymam za nas wszystkie kciuki
Ja jutro wizyta przygotowanie do transferu ❤❤❤
Super, zycze ci upragnionego brzuszka w koncu! Bedziecie zabierac 1 babelka?

@Murawa @shaggy Ja przy pierwszej procedurze właśnie tak podeszłam zero zapachów i nawet makijazu itd.
Przy drugiej procedurze też zapytałam Pani doktor i powiedziała żeby perfumami w dniu transferu się nie psikac ale nie popadajmy w paranoję:) w pomieszczeniu gdzie embriolodzy dbają o nasze kropeczki ważne jest żeby nie było zapachów i to tyle .
Więc na pełnym makijażu poszłam oczywiście bez perfum I umylam się normalnie i założyłam ciuchy normalnie wyprane w swoich kapsułkach i płynie do płukania :)
Ale każdy podejdzie jak chce , wiadomo każda z nas chce dobrze ;)
Ja zrobiłam podobnie...bo przrciez trzeba jakoś wyglądać aby kropki mamy się nie p przestraszyły :D jednynie przed i po transferze az do bety myłam się w emolium( od syna pozyczyłam):p

hejka :)
ja nie wiem dokładnie jakie jest to endo właściwe,ale myślę sobie,że po tych naszych lekach jeszcze nam urośnie :)
co do zapachów-ja się nie psikam i nie myję zapachowymi żelami w dniu transferu i potem też...u mnie nie zalecają a i kumpela też odradzała :) może to przesada ale my wszystkie chyba trochę na przesadę jesteśmy nastawione z racji naszych problemów :)
U mnie na kartce do przygotowania do transferu jest napisane, zeby nie uzywac perfum. Ale ja wszystkich kosmetykow uzywalam i jeszcze uzywam bezzapachowych (wsumie teraz to tylko dlatego, zeby mi nie kisly na polce;) ) mąz tez 2 dni ich uzywal i sie nie perfumowal:)

Ja zrobiłam podobnie...bo przrciez trzeba jakoś wyglądać aby kropki mamy się nie p przestraszyły :D jednynie przed i po transferze az do bety myłam się w emolium( od syna pozyczyłam):p
Ja tez makijazyk walnelam,ale mam fluid bezzapachowy akurat:p do tego sukienka, obcasik, no matka jakos musi wygladac, zeby sie dziecki nie wstydzily:)

reklama
Do góry