Gratuluję . Uważaj na siebie a raczej na WasCześć Dziewczyny
Właśnie jestem po wizycie serduszkowej
Uslyszałam bicie serduszka swojej „fasolki”
Wyłam jak bóbr.
Wzruszająca chwila na maxa.
Wszystko w jak najlepszym porzadku
Za każdą z Was trzymam kciuki!
reklama
Gosia nie wiem o czym Ty w ogóle do mnie piszesz :-)A badalas immunologie komorki nk cytokiny ?
filiżanka z porcelany
Fanka BB :)
@Felia , @labelladurmiente Dziewczyny, nie ma żadnej winy, nic nie mogłyście zrobić czy zapobiec, bo po prostu na pewne rzeczy nie mamy wpływu. Dzieją się bez naszego udziału, decyduje natura, przypadek, zbieg niezależnych a często nawet nierozpoznanych okoliczności.
Powiem Wam jak było u mnie. Pierwsza ciąża z in vitro i mega intensywny czas: praca, podróże po Europie, loty, wyjazd pod namiot, spływ kajakowy, rejs jako członek załogi, malowanie paznokci i intensywnie do samego końca.
Druga ciąża przewegetowana w ciemnej sypialni, ponieważ bardzo źle się w niej czułam i nie miałam sił na nic. Na zwolnieniu lekarskim, prawie z domu nie wychodziłam, głównie spałam. I straciłam ją w 18 tygodniu....
Powiem Wam jak było u mnie. Pierwsza ciąża z in vitro i mega intensywny czas: praca, podróże po Europie, loty, wyjazd pod namiot, spływ kajakowy, rejs jako członek załogi, malowanie paznokci i intensywnie do samego końca.
Druga ciąża przewegetowana w ciemnej sypialni, ponieważ bardzo źle się w niej czułam i nie miałam sił na nic. Na zwolnieniu lekarskim, prawie z domu nie wychodziłam, głównie spałam. I straciłam ją w 18 tygodniu....
Taaak mam Twoja liste ale tam jest 40 badan chyba [emoji5]Z 2 miesiące temu wyslalam Ci na priv cala listę badań kochana.
Ja ronilam między 5-6tc , nigdy do 7 tyg nie dotrwalam. Myślę , że u Ciebie też problem może być zupełnie inny. Wiem , że dziewczyny robią badania z immunologii i na różnego rodzaju mutacje.
Ja już kończę Encorton i zostaje do końca na zastrzykach Clexane i Acardzie.
Zapytaj lekarza, które badania zrobić.
Buźka[emoji8] i głowa do góry.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Justin87
Od kilku dni chodzi za mną myśl, żeby teraz nie brać kropków mężowych tylko od dawcy. Mam jakąś taką obawę, że coś może być nie tak ze mną i dlatego się nie udało za pierwszym razem a jak teraz się nie uda, to będziemy bez kropków mężowych.
Proszę o opinie.
Proszę o opinie.
Oczekiwanie2017
Cześć Dziewczyny
Właśnie jestem po wizycie serduszkowej
Uslyszałam bicie serduszka swojej „fasolki”
Wyłam jak bóbr.
Wzruszająca chwila na maxa.
Wszystko w jak najlepszym porzadku
Za każdą z Was trzymam kciuki!
Cudownie. Ten widok i ten dźwięk naprawdę może wycisnąć łzy z oczu. Gratulacje
Podwojnasierotka
Zaciekawiona BB
Cuda cuda cuda dużo zdrówka dla Was.Cześć forumowe ciotki dawno mnie tu nie było. Trzymam kciuki za pozytywne bety, tule te którym się nie udało. Nie poddawajcie się.
A my dziś kończymy 3 tygodnie i jest cudownie[emoji173]️
@dżoasia[emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dżoasia
@filiżanka z porcelany właśnie widzę, że czasem się udzielasz, a chyba nic nie pisałaś o sobie Kochana a Wy się teraz znowu staracie? Na jakim etapie jesteś? Bardzo mi przykro z powodu straty, na tym etapie to musiało być niewyobrażalnie trudne przeżycie Wiadomo, co było przyczyną?@Felia , @labelladurmiente Dziewczyny, nie ma żadnej winy, nic nie mogłyście zrobić czy zapobiec, bo po prostu na pewne rzeczy nie mamy wpływu. Dzieją się bez naszego udziału, decyduje natura, przypadek, zbieg niezależnych a często nawet nierozpoznanych okoliczności.
Podziel się: