walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ja też rano po śniadaniu :-)Ja witaminki biore po sniadaniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też rano po śniadaniu :-)Ja witaminki biore po sniadaniu
Ja farbuje co miesiąc farba bez amoniakuDziewczyny co myślicie o farbowaniu w ciąży ? Myślałam żeby pójść w przyszłym tygodniu bo odpuściłam sobie długo przed punkcja i wyglądam trochę niekorzystnie już
Zapomniałam wam napisać...dzisiaj moja mama mówi do mnie
"Ja wierzę wto ze Ty zajdziesz w ciążę naturalnie może nie teraz za 5-10 lat ale zajdziesz bo kiedyś owulacje będziesz miała , tylko pewnie wtedy ja poronisz no bez leków nie dasz rady....
więc ja jej na to ze z m nasieniem nie da rady na to mi ona
"No z kimś innym to byś zaszła ale z nim to pewnie nie "
BARDZO CIEKAWA ROZMOWA nie sądzicie ?? grunt to porozumienie miedzy matką a córka
Hehe a myslalam ze tylko moj tak pranie wiesza i uwaza ze przeciez jest super rozwieszoneNo to współczuję Mój jak złapie wenę to mucha nie siada, pucuje dopóki nie lśni. Czasem wiadomo też odkurzam i myję podłogi, ale jednak częściej jemu to zostawiam Tylko nie pozwalam mu rozwieszać i składać prania bo później ubrania wyglądają jakby w nie piorun strzelił, wszystko sie nierówno układa, bo nie strzepnie i nie rozwiesi równiutko, a jak nad nim stoje i poprawiam to się fuczy
Ani sie obejrzysz a bedzie wrzesien i znowu bedziesz betowac poki co cieszcie sie tymi brzdącami, matko jak ja marze o takich!!! :*My jutro kończymy juz 14 tygodni. Jak ten czas leci....
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
A proszę bardzo [emoji38]
Oto moje osobiste cuda, bo cuda się dziewczyny zdarzają [emoji4]
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
A badalas immunologie komorki nk cytokiny ?W tamtym podejsciu beta pierwsza w 10dpt <2 , w 14dpt 10.37 a w 16dpt 5.1
Na przeprosiny bym nie liczyła...Ale zdążyłam przyzwyczaić się go jej braku taktu już przynajmniej nic nie słyszę o siostrze i jej ciąży...no bardzo szybko bym skończyła tematBez komentarza... Brak słów. Wsparcie najbliższych w naszej sytuacji jest naprawdę ważne. Mam nadzieję, że Twoja mama po zastanowieniu się przeprosi Cię za te słowa (ale z drugiej strony raz wypowiedzianych słów nie da się cofnąć...).
Zakochałam się!!!jakie CUDOWNE BĄBELKI gratulacje!Cześć forumowe ciotki dawno mnie tu nie było. Trzymam kciuki za pozytywne bety, tule te którym się nie udało. Nie poddawajcie się.
A my dziś kończymy 3 tygodnie i jest cudownie[emoji173]️
@dżoasia[emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Doczekasz się [emoji110] juz niebawemAni sie obejrzysz a bedzie wrzesien i znowu bedziesz betowac poki co cieszcie sie tymi brzdącami, matko jak ja marze o takich!!! :*