adansonia
Fanka BB :)
A ty miałaś dzisiaj teanfer?Super! A co do bety obstawiam, ze tak jak w czerwcu bedziemy razem obgryzac paznokcie ja ide w pon!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ty miałaś dzisiaj teanfer?Super! A co do bety obstawiam, ze tak jak w czerwcu bedziemy razem obgryzac paznokcie ja ide w pon!
Gratulacje !Gratulacje
Ja miałam dzisiaj 3 dniowy podany wybieram się na bete po 11 dniach dla pewnościZależy czy blastka czy 3 dniowy zarodek przy 3 dniowym tak jak piszesz koło 6-7 dpt a przy blastke nawet już w 3 lub 4 dpt
Ja tak robiłam beteJa miałam dzisiaj 3 dniowy podany wybieram się na bete po 11 dniach dla pewności
Warto było dziś wcześnie wstać (mimo bezsennej nocy) i jechać do kliniki - beta 158! Wszystko na dobrej drodze! Wielka radocha i piccolo na sylwestra Pewnie, że zostanę na forum Tak jak pisałam wcześniej, bardzo żałuję że tak późno odkryłam tą "grupę wsparcia"!
Dziewczyny odebrałam betę [emoji4] 1062 [emoji4]dziś 11dpt.Czuje lekkie zawroty głowy-nie wiem czy to skutek uboczny bety czy Prolutexu,który dzisiaj wzięłam.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale piękny wynik Wow A miałaś 3 dniowe czy 5 dniowe? Może to bliźniaki mi podali dwa ponoć są większe szanse że jedno że mną zostanie myślicie że to prawda? Że dwa I większe szansa ?Super, gratulacje
Warto było dziś wcześnie wstać (mimo bezsennej nocy) i jechać do kliniki - beta 158! Wszystko na dobrej drodze! Wielka radocha i piccolo na sylwestra Pewnie, że zostanę na forum Tak jak pisałam wcześniej, bardzo żałuję że tak późno odkryłam tą "grupę wsparcia"!
Dziewczyny odebrałam betę [emoji4] 1062 [emoji4]dziś 11dpt.Czuje lekkie zawroty głowy-nie wiem czy to skutek uboczny bety czy Prolutexu,który dzisiaj wzięłam.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przykro mi... niech nowy Rok będzie lepszy!!Witam wszystkich serdecznie, dawno mnie tu nie było i dużo się wydarzyło w związku z tym, że mamy koniec roku i musze zakonczyc ten cieżki rok chcialam Wam przekazać, ze moje trzecie podejscie zakonczylo sie ciążą pozamaciczną jestem 3 tygodnie po operacji...
Kochane Oby Nowy Rok 2018 przyniòsł nam nasze wymarzone szczęscie ...