reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Warto było dziś wcześnie wstać (mimo bezsennej nocy) i jechać do kliniki - beta 158! Wszystko na dobrej drodze! Wielka radocha i piccolo na sylwestra ;) Pewnie, że zostanę na forum :) Tak jak pisałam wcześniej, bardzo żałuję że tak późno odkryłam tą "grupę wsparcia"!

Dziewczyny odebrałam betę [emoji4] 1062 [emoji4]dziś 11dpt.Czuje lekkie zawroty głowy-nie wiem czy to skutek uboczny bety czy Prolutexu,który dzisiaj wzięłam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak fajnie dziewczyny :) Niech wasze kropeczki dalej walcza tak dzielnie i beta przyrasta :*

reklama
Witam wszystkich serdecznie, dawno mnie tu nie było i dużo się wydarzyło :-( :( w związku z tym, że mamy koniec roku i musze zakonczyc ten cieżki rok chcialam Wam przekazać, ze moje trzecie podejscie zakonczylo sie ciążą pozamaciczną :( jestem 3 tygodnie po operacji...
Kochane Oby Nowy Rok 2018 przyniòsł nam nasze wymarzone szczęscie ...
Przykro mi... niech nowy Rok będzie lepszy!!

Do góry