reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No sporo bo mi spadał mimo super rosnącej bety .. do 8tc mam już być na 0 :( trochę się boję ale nie wiem no ufam swojej Pani doktor i robię tak jak mówi :D
Ah Ci nasi mężowie :D
Hmmm ja bym się trochę zastanowiła. Ja jestem teraz w 15 tc i boje się odstawić luteine. Chociaż wiem, ze 10.01 biorę swoją ostatnio tabletkę. Ja bym poprosiła swoją doktor aby pociągnęła chociaż do 12 tc.

reklama
Sylwia z tego co pamietam to Tobie się udało, prawda? Jak tak to nie przejmuj się, ze jest trochę mniej mokro albo wcale bo to normalne. W pierwszym trymestrze tak może być. Za to w 2 jest o wiele więcej wydzieliny :)
Tak udało się :) no właśnie nie wiem co robic.. pisałam z ta moja znajoma co mi poleciła ta doktor bo jej też się in vitro udało w grudniu urodziła dziewczynkę i robiła tak jak Pani doktor mówiła.. nie wiem sama co robić.. od czwartku zmniejszyłam na takie dawkowanie jakie mi dała tylko się nie przyznałam że luteine podjezykowa mam 2-1-2 A nie tak jak ona mówiła 2x2 :D ... nie wiem sama co zrobić ...

A gdzie Ty się podziewasz? Widziałam, ze będziesz miała chłopczyka! Ja jeszcze nie wiem, maleństwo dosłownie ostatnio miało nas w d... ;) ja już myślałam, ze mi przeszło a dzisiaj takie lekkie mdłości miałam z rana.

Jestem w krzakach na wakacjach[emoji23][emoji23]nie czytam za duzo forum bo Nicole nie daje pozatym gnebia mnie bardzo zle wiadomosci tutaj ;/: wole czasem zajrzec tylko
Bede czesciej od maja na ciezarowkach bo to juz stres bedzie co [emoji13][emoji85][emoji85], my jakos blisko mamy pamietam

A gdzie Ty się podziewasz? Widziałam, ze będziesz miała chłopczyka! Ja jeszcze nie wiem, maleństwo dosłownie ostatnio miało nas w d... ;) ja już myślałam, ze mi przeszło a dzisiaj takie lekkie mdłości miałam z rana.

Niby chlopczyk z usg ,czekam na wyn nifty ktore byly 12+6 tyg , powinien wynik byc realny [emoji16]

No to trochę już przeszłaś. To przykre, ale na szczęście jest też jeden happy end, a drugi będzie za 8 miesięcy :D Trzymam kciuki za jutro, będzie nam miło, jeśli zostaniesz z nami ;)
A co u Was jest wskazaniem do ivf?
Warto było dziś wcześnie wstać (mimo bezsennej nocy) i jechać do kliniki - beta 158! Wszystko na dobrej drodze! Wielka radocha i piccolo na sylwestra ;) Pewnie, że zostanę na forum :) Tak jak pisałam wcześniej, bardzo żałuję że tak późno odkryłam tą "grupę wsparcia"!

reklama
Do góry