reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane dziś mam problem ze wstawieniem kalendarza z tel. A wczoraj normalnie wstawiłam:/
Drugi dzień jestem u rodziców bo siostra im sprzątala przed świętami i ubierala choinkę bo dziś dopiero wracają z zagranicy:) więc kompa nie mam ..

@Mala844 Nie było Cię w kalendarzu ale dziś wyczytałam że masz wizytę:D więc samych dobrych wiadomości i super widoków ❤❤❤

@Aguleczka29 bezstresowej wizyty !! Wszystko będzie super jak do tej pory :*
Przylaczam sie do zyczen dziewczyny :) samych dobrych wiadomosci! :)

reklama
Cześć Dziewczynki! Coraz rzadziej tu zaglądam, ale mam nadzieje, ze walczycie dalej wszystkie! Gratuluje wszystkim tym, którym się udało, bardzo mi przykro z powodu zerowych bet.
U mnie i u maleństwa wszystko dobrze, wczoraj byłam u lekarza niestety nie chciało pokazać co ma między nóżkami. Wyprostowało nóżki i jeszcze jest zlaczylo :) Być może 11.01.18 się dowiem co mi się w brzuszku chowa ;)
Chciałabym życzyć Wam wszystkim zdrowych, wesołych Świat, spełnienia tego naszego marzenia. Wytrwałości w dążeniu do celu, spokoju ducha i umysłu (wiemy co on potrafi z nami robić) oraz Szczęśliwego Nowego Roku! :*

Cześć Dziewczynki! Coraz rzadziej tu zaglądam, ale mam nadzieje, ze walczycie dalej wszystkie! Gratuluje wszystkim tym, którym się udało, bardzo mi przykro z powodu zerowych bet.
U mnie i u maleństwa wszystko dobrze, wczoraj byłam u lekarza niestety nie chciało pokazać co ma między nóżkami. Wyprostowało nóżki i jeszcze jest zlaczylo :) Być może 11.01.18 się dowiem co mi się w brzuszku chowa ;)
Chciałabym życzyć Wam wszystkim zdrowych, wesołych Świat, spełnienia tego naszego marzenia. Wytrwałości w dążeniu do celu, spokoju ducha i umysłu (wiemy co on potrafi z nami robić) oraz Szczęśliwego Nowego Roku! :*
Dziękujemy Gosiu i dla Was również wszystkiego najlepszego, niech to będzie dla Was najpiękniejszy rok Waszego życia :-))
Zaglądaj do nas czasami i chwal się co tam Dzidziuś ma między nóżkami! A i pochwalę się, bo pamiętam jak mi kibicowałaś u mnie w brzuchu są dwa Serduszka! :-))

@hope322 miałam dać znać jak z lekami. Także progesteron cały czas mam w granicach 30 także do 8 tc na pewno zostaje wszystko, później jest szansa na stopniowe odstawianie. Zamieniłam tylko luteinę podjęzykową na dowcipną, ponieważ ta podjęzykowa nasila mdłości :-D

reklama
Ja to mecze tyłek Co 2 tyg rodzinnemu od września;) ale zna Nasza sytuację, powinnas powiedzieć jaka sytuacja że nie masz możliwość u rodzinnego bo święta itp a że ciągłość zwolnienia musisz miec, a odnośnie zwolnienia na przyszłość można wypisać najwcześniej dzień przed końcem aktualnego lub najpóźniej 2 dnia po ustaniu aktualnego
Ale zachodu z tym zwolnieniem przelaczali mnie 4x do kogo innego,bo nie wiedzieli co zrobic.Wyszlo tak,ze jestem umowiona dzis na wizyte odrazu z usg:-Dtylko szkoda ze dr Z.nie ma a przyjmie mnie dr.Czerkwinski.

Do góry