reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane dziś mam problem ze wstawieniem kalendarza z tel. A wczoraj normalnie wstawiłam:/
Drugi dzień jestem u rodziców bo siostra im sprzątala przed świętami i ubierala choinkę bo dziś dopiero wracają z zagranicy:) więc kompa nie mam ..

@Mala844 Nie było Cię w kalendarzu ale dziś wyczytałam że masz wizytę:D więc samych dobrych wiadomości i super widoków ❤❤❤

@Aguleczka29 bezstresowej wizyty !! Wszystko będzie super jak do tej pory :*
a dziś to się stresuję chyba za wszystkich.nie śpie od 4 ,w nocy koszmary,a teraz tylko siedze modle się by było dobrze...badania dopiero o 16

reklama
Mam pytanie do Was odnosnie zw lekarskiego.Do dzis mam zw z kliniki i mam je przedłużyć moja prowadzaca dr jest na urlopie i mialam zglosic sie do lekarza rodzinnego ja tam dzwonie,a oni mowia ze dzis nikt nie przyjmujeo_O Czy jak zadzwonie do Novum to oni dalej mi wystawia??musze przed świętami raczej to załatwić.

U mnie okres więc oficjalnie rozpoczynam cykl transferowy. Sam transfer w okolicy 13 stycznia wypadnie najprawdopodobniej.

Mam pytaniedo dziewczyn z Novum. Jak tam jest jeśli idzie się naturalnym a 5 doba po owulce wypada na niedzielę? Robią w niedzielę czy przełożą na 6 dzień?
W Vitro life w Szczecinie gdzie jestem ja mi wyznaczyli transfer na Niedz na 24.12 wiem że mają dyżury lekarze no i też inne kobiety mają punkcje np ja też byłam sama zdziwiona ale na szczęście nie muszę odpuszczać transferu na kolejny cykl;)

Mam pytanie do Was odnosnie zw lekarskiego.Do dzis mam zw z kliniki i mam je przedłużyć moja prowadzaca dr jest na urlopie i mialam zglosic sie do lekarza rodzinnego ja tam dzwonie,a oni mowia ze dzis nikt nie przyjmujeo_O Czy jak zadzwonie do Novum to oni dalej mi wystawia??musze przed świętami raczej to załatwić.
Ja to mecze tyłek Co 2 tyg rodzinnemu od września;) ale zna Nasza sytuację, powinnas powiedzieć jaka sytuacja że nie masz możliwość u rodzinnego bo święta itp a że ciągłość zwolnienia musisz miec, a odnośnie zwolnienia na przyszłość można wypisać najwcześniej dzień przed końcem aktualnego lub najpóźniej 2 dnia po ustaniu aktualnego

Ostatnia edycja:
Ja np zaraz jadę do diagnostyki zrobić progesteron i mam nadzieję że wynik będzie dzisiaj bo jak nie to muszę jechać do szpitala do Kołobrzegu bo wynik potrzebny dla doktora Dzisiaj a nie np na jutro czy niedz

Ja dzisiaj sobie wzięłam ostatnią gorącą kąpiel w sob tylko szybki letni prysznic, ciuchy wyprane już na transfer w bezzapachowym proszku ;)a właśnie nie wiem właśnie odnisnie transferu czy w dzień transferu jak bede miała np na 10 a o 9 biorę luteine to czy mam brać przed czy się wstrzymać do po

Dziewczyny pewnie Ci odpisaly. Ja zawsze wszystko co normalnie biorę przed transferem też aplikowalam. Dr po prostu wyciąga to co niepotrzebne a po transferze aplikuje dodatkowa luteine.

Kochana powiem Ci że zajebisty orzecznik był zwolnienie adekwatne do choroby może Pani ciągnąć do 182 dni i potem może pani starać sie o zasiłek rehabilitacyjny ;) ale wracam od stycznia opracuje przynajmniej miesiąc hehe bo potem transfer jesZcze 11,20 mi dali za przyjazd hehehe

Ooo to super ze tak łatwo poszło. Orzecznicy też ludzie :)

Ja np zaraz jadę do diagnostyki zrobić progesteron i mam nadzieję że wynik będzie dzisiaj bo jak nie to muszę jechać do szpitala do Kołobrzegu bo wynik potrzebny dla doktora Dzisiaj a nie np na jutro czy niedz

Spokojnie będziesz miała na dziś online. Jakby co u nas w Goleniowie w szpitalu jest labo 24h 7dni w tygodniu . Rano robię wynik koło 8 a o 14-15 mam. Koszt 30 zł Zawsze to bliżej niż Szczecin a uwierz byłam wczoraj i korki masakryczne .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry