reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Powiem ci Dzoasia, ze pod tym aspektem tez szukalam dobrego gin w Krk i jakos zawsze kiepsko trafialam. Mam na mysli gin, ktory nie tylko za pomoca sprzetu przebada ale tez palpacyjnie. Podotyka, oceni, itd. Moja gin zagranica tak robila a tutaj mam wrazenie, ze wlasnie sie migaja od takich rzeczy, albo generalnie od wykonywania badan. Gdyby nam sie faktycznie udalo, bedzie ciezko rowniez z lekarzem prowadzacym ciaze, bo zwyczajnie nie mam zaufanego gin.

Chodzilam co prawda panstwowo, ale jedna babka mnie na amen zrazila do siebie... stwierdzila, ze powinnam faceta sobie wymienic, dopoki jestem mloda jak jej powiedzialam o naszym problemie. Facet do ktorego pozniej zmienilam, byl niechetny do orzekiwania jakichkolwiek decyzji. Przynioslam mu wyniki z pracowni USG piersi, a ten nic na to podczas gdy w pracowni mowili do wgladu dla lekarza, itd. Nie mowie juz, ze musial pierw 15 minut szperac w systemie i mimo tego podczas rozmowy mylil imie i nazwisko moje z innymi pacjentkami. Kolejna babka, wsumie spoko, ale ona niestety zbytnio nie ma pojecia o ciazach po invitro. Takie odnioslam wrazenie podczas rozmowy z nia. Do dodatkowych badan sklonna tez nie byla. Wiec jestem w kropce :(

Felia czasami w klinikach pracują dziewczyny (np. położne) które mają też etaty w szpitalach. Może ich podpytaj o jakiegoś dobrego gina. Albo sprawdź na necie lekarzy ze szpitala, w którym chciałabyś rodzić.

reklama
Dziękujemy Gosiu i dla Was również wszystkiego najlepszego, niech to będzie dla Was najpiękniejszy rok Waszego życia :-))
Zaglądaj do nas czasami i chwal się co tam Dzidziuś ma między nóżkami! A i pochwalę się, bo pamiętam jak mi kibicowałaś u mnie w brzuchu są dwa Serduszka! :-))
Ooo jak suuuper! Bardzo się cieszę! Kropusie się owdzieczyly, ze zabrałaś oba!

Bezglutenowa jestem od 1,5 miesiąca. A robienie takich pierogów to koszmar.
Tak transfer w sobotę :):):)
Dziś ostatni dzień folgowania, a potem 1,5 roku bezalko-rybnego-surowomiesnego postu :D

Masz jakies fajne przepisy na jedzenie bezglutenowe, jak tak to prosze sie podziel!! Ja tez bylam bezglutenowa ale teraz nie idzie. A dlaczego jestes bezglutenowa??? Ale moze warto przejsc na priv bo zanudzimy dziewczyny! [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczynki! Coraz rzadziej tu zaglądam, ale mam nadzieje, ze walczycie dalej wszystkie! Gratuluje wszystkim tym, którym się udało, bardzo mi przykro z powodu zerowych bet.
U mnie i u maleństwa wszystko dobrze, wczoraj byłam u lekarza niestety nie chciało pokazać co ma między nóżkami. Wyprostowało nóżki i jeszcze jest zlaczylo :) Być może 11.01.18 się dowiem co mi się w brzuszku chowa ;)
Chciałabym życzyć Wam wszystkim zdrowych, wesołych Świat, spełnienia tego naszego marzenia. Wytrwałości w dążeniu do celu, spokoju ducha i umysłu (wiemy co on potrafi z nami robić) oraz Szczęśliwego Nowego Roku! :*

Wspaniale, ze u Was wszystko dobrze. Malenstwo chce rodzicom niespodzianke z płcią zrobić.

Masz jakies fajne przepisy na jedzenie bezglutenowe, jak tak to prosze sie podziel!! Ja tez bylam bezglutenowa ale teraz nie idzie. A dlaczego jestes bezglutenowa??? Ale moze warto przejsc na priv bo zanudzimy dziewczyny! [emoji12]

Polecam książkę "Smakoterapia" kupiliśmy ja na gwiazdkę dla szwagra i jego córki bo ma alergię na gluten i kukurydziane wszystko dużo przepisów włącznie z deserami;)

Polecam książkę "Smakoterapia" kupiliśmy ja na gwiazdkę dla szwagra i jego córki bo ma alergię na gluten i kukurydziane wszystko dużo przepisów włącznie z deserami;)

Dzieki, ksiazek juz troche mam ale nigdy nie za wiele. Licze tez na wyprobowane przepisy :) Ja mam kilka perelek ktorymi sie z checia tez podziele.

Cześć Dziewczynki! Coraz rzadziej tu zaglądam, ale mam nadzieje, ze walczycie dalej wszystkie! Gratuluje wszystkim tym, którym się udało, bardzo mi przykro z powodu zerowych bet.
U mnie i u maleństwa wszystko dobrze, wczoraj byłam u lekarza niestety nie chciało pokazać co ma między nóżkami. Wyprostowało nóżki i jeszcze jest zlaczylo :) Być może 11.01.18 się dowiem co mi się w brzuszku chowa ;)
Chciałabym życzyć Wam wszystkim zdrowych, wesołych Świat, spełnienia tego naszego marzenia. Wytrwałości w dążeniu do celu, spokoju ducha i umysłu (wiemy co on potrafi z nami robić) oraz Szczęśliwego Nowego Roku! :*
Piekne zyczenia, Tobie tez zycze wszystkiego co najlepsze, niech ciaza bedzie dalej wzorowa i nudna a dzidzius zdrowy :*

@hope322 miałam dać znać jak z lekami. Także progesteron cały czas mam w granicach 30 także do 8 tc na pewno zostaje wszystko, później jest szansa na stopniowe odstawianie. Zamieniłam tylko luteinę podjęzykową na dowcipną, ponieważ ta podjęzykowa nasila mdłości :-D
Dzieki za info :) Ja dalej biore 2x1 crinone i tak planuje jeszcze tydzien, potem zejde do 1x1 to bedzie tak 11+3 i do 12-13tc planuje juz calkowicie odstawic :)

reklama
Do góry