reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny jestem 21 dpt nie mam żadnych objawów prócz bolących lekko piersi trochę się tym martwię czy jest oki i czy to normalne jutro mam pierwsza wizytę USG.

Powodzenia na wizycie. Będziesz miała spokojniejsze Święta jak lekarz powie, że wszystko ok :).
A z objawami to się nie przejmuj tylko ciesz. Jest to tak różne zjawisko, ze trudno porownywac sie do innych dziewczyn. A już na pewno nie próbuj szukać nic na ten temat w internecie (Google), bo osiwiec można ze strachu.

Kochana w kawaleczku tortu raczej bedzie tyle, co bys zamoczyla wargi, wiec to nie powinno zaszkodzic, jesli zjesz malenki kawalek. Tatar odpada. Alkohol odparowuje jak np gotujesz.potrawe, wtedy zostaje tylko smak wiec mozesz. Na zimno niestety nie ma sie jak ulotnic:)

O kurka. A ja narobiłam na Święta takie pyszne kulki z adwokatem i spirolem:huh:
No nic...będę musiała zjeść wszystkie dzisiaj :D:p:D

Spokojnie będziesz miała na dziś online. Jakby co u nas w Goleniowie w szpitalu jest labo 24h 7dni w tygodniu . Rano robię wynik koło 8 a o 14-15 mam. Koszt 30 zł Zawsze to bliżej niż Szczecin a uwierz byłam wczoraj i korki masakryczne .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Warto wiedzieć to jak coś mogę zrobić betę 7dpt to w wrazie w smgne do Goleniów 30.12 a chociaż M ma służbę i jakoś się boje sama jechac więc może poprostu wytrzymam

Kochane dziś mam problem ze wstawieniem kalendarza z tel. A wczoraj normalnie wstawiłam:/
Drugi dzień jestem u rodziców bo siostra im sprzątala przed świętami i ubierala choinkę bo dziś dopiero wracają z zagranicy:) więc kompa nie mam ..

@Mala844 Nie było Cię w kalendarzu ale dziś wyczytałam że masz wizytę:D więc samych dobrych wiadomości i super widoków ❤❤❤

@Aguleczka29 bezstresowej wizyty !! Wszystko będzie super jak do tej pory :*

Przyłączam się do życzeń, pięknych widoków na wizytach :).
Dodatkowo dla tych, które nie są wpisane:
@anett96 - niech dzisiejsza wizyta rozwieje wątpliwości i pozwoli cieszyć się ciążą.
@annna1986 - mam nadzieję, że serduszko ruszyło i wszystko dobrze się skończy.

reklama
U mnie okres więc oficjalnie rozpoczynam cykl transferowy. Sam transfer w okolicy 13 stycznia wypadnie najprawdopodobniej.

Mam pytaniedo dziewczyn z Novum. Jak tam jest jeśli idzie się naturalnym a 5 doba po owulce wypada na niedzielę? Robią w niedzielę czy przełożą na 6 dzień?
W niedzielę nie robią, ale Ty masz crio? Raczej przełożą na poniedziałek. Trzymam kciuki za szczęśliwy cykl!

Do góry