reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja to mecze tyłek Co 2 tyg rodzinnemu od września;) ale zna Nasza sytuację, powinnas powiedzieć jaka sytuacja że nie masz możliwość u rodzinnego bo święta itp a że ciągłość zwolnienia musisz miec, a odnośnie zwolnienia na przyszłość można wypisać najwcześniej dzień przed końcem aktualnego lub najpóźniej 2 dnia po ustaniu aktualnego

3dni przed i 3 dni po.
A na co ten rodzinny Ci to zwolnienie wystawia?

reklama
Hej hej,
tymczasem zrobiłam dzisiaj badanie progesteronu i bety - w invikcie są tzw weryfikacje i pierwsza wypada właśnie 3dpt, ale wyników jeszcze nie mam...
Mam do was pytanko - biorę teraz lutkę, 6x100 mg, ale lutka mnie straszliwie podrażnia, mam jej już dość, chociaż to dopiero trochę ponad tydzień - czy myślicie, że na jeden-dwa dni mogę przejść na lutkę doustną, żeby trochę uspokoić sytuację?

ps. trochę potrwa, zanim was ogarnę i zorientuję się kto i co, więc wybaczcie, że na razie piszę tylko o sobie :)

Przyłączam się do życzeń, pięknych widoków na wizytach :).
Dodatkowo dla tych, które nie są wpisane:
@anett96 - niech dzisiejsza wizyta rozwieje wątpliwości i pozwoli cieszyć się ciążą.
@annna1986 - mam nadzieję, że serduszko ruszyło i wszystko dobrze się skończy.

Przyłączam się do życzeń :)
I udanego transferu dla tej, co się nie wpisała :D:p

Dziewczyny od trzech dni wpierdzielam ananasa i mam już powoli dość [emoji4] ale cel jest nadrzędny.Mam nadzieje,ze dodatkowo pomogę Bąbelkowi się zadomowić w moim brzuchu.Czy Wy tez praktykowalyscie/praktykujące tą mądrość?Wczoraj kazałam mojemu M przywitać się z Bąbelkiem - uroczy widok [emoji4] Musi być dobrze!Modle sie o to codziennie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej hej,
tymczasem zrobiłam dzisiaj badanie progesteronu i bety - w invikcie są tzw weryfikacje i pierwsza wypada właśnie 3dpt, ale wyników jeszcze nie mam...
Mam do was pytanko - biorę teraz lutkę, 6x100 mg, ale lutka mnie straszliwie podrażnia, mam jej już dość, chociaż to dopiero trochę ponad tydzień - czy myślicie, że na jeden-dwa dni mogę przejść na lutkę doustną, żeby trochę uspokoić sytuację?

ps. trochę potrwa, zanim was ogarnę i zorientuję się kto i co, więc wybaczcie, że na razie piszę tylko o sobie :)
Oj bez konsultacji z lekarzem bym nie zamieniala

Dziewczyny od trzech dni wpierdzielam ananasa i mam już powoli dość [emoji4] ale cel jest nadrzędny.Mam nadzieje,ze dodatkowo pomogę Bąbelkowi się zadomowić w moim brzuchu.Czy Wy tez praktykowalyscie/praktykujące tą mądrość?Wczoraj kazałam mojemu M przywitać się z Bąbelkiem - uroczy widok [emoji4] Musi być dobrze!Modle sie o to codziennie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja jadlam 2 dni przed tranaferem i dwa dni po

Hej hej,

Sama bym nie zmieniała. Więc musisz zasięgnąć rady lekarza. Ta aplikowania "od dolu" podobno lepiej się wchłania.strasznie dużo jej masz ...może chociaż część z tych 6 lekarz pozwoli aby zamienić na doustnie. Mój lekarz praktykuje podawanie progresteronu każda droga, czyli brałam trochę doustnie, 3 tabletki od dolu i zastrzyki.

reklama
Do góry