reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zobacz załącznik 832917 Ja juz po wizycie :) Moje szczescie ma 34,7mm i jest wszystko ok :) kamien z serca. Z badan inwazyjnych zrezygnowalismy i zgodzili sie zrobic test NIFTY, krew juz pobrana pewnie za 2 tyg wyniki razem z pierwszym badaniem prenatalnym, ktore mam na 05.01. Puki co jestem szczesliwa :) Dzieki za kciuki :*
Hope, ja mam takie podejście jak Ty. Nawet pappy nie robilam, bo prenatalne wyszły ok a ja i tak dziecka bym nie usunęła... Wiadomo, ze przydają sie te badania by moc działać w trakcie ciazy albo zaraz po porodzie, ale mam nadzieje, ze mogę zaufać tym badaniom, które mamy cały czas.

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Cześć dziewczyny, jakiś czas temu się tu witalam a potem zniklam przypomnę- mam już synka po ivf i wracam a w zasadzie już wróciłam po zamrozone zarodki w międzyczasie miałam zrobiona histeroskopie, ponieważ lekarzowi nie podobała się moja blizna po cesarce, ale po histeroskopii okazało się że wszystko dobrze, więc zrobiliśmy transfer przedwczoraj jeden zarodek z dwóch pozostałych dzisiaj 2dpt, zarodek pieciodniowy. No i pytanie... w poprzedniej ciszy zrobiłam betę w 6dpt i była 88. Teraz 6dpt przypada w pierwszy dzień świąt więc labo będą zamknięte... kusi mnie, żeby zrobić sikanca, co wy na to?

Hope, ja mam takie podejście jak Ty. Nawet pappy nie robilam, bo prenatalne wyszły ok a ja i tak dziecka bym nie usunęła... Wiadomo, ze przydają sie te badania by moc działać w trakcie ciazy albo zaraz po porodzie, ale mam nadzieje, ze mogę zaufać tym badaniom, które mamy cały czas.

Ja tez bym nie usunela a za bardzo sie boje, ze inwazyjnymi badaniami zaszkodze maluszkowi. Co ma byc to bedzie. Jakbym musiala sama placic za badanie nifty to tez bym nie robila. Ja mocno wierze, ze dwa razy mnie takie nieszczescie nie spotka. Ty niedlugo przytulisz swoje szczescie! :)

Cześć dziewczyny, jakiś czas temu się tu witalam a potem zniklam przypomnę- mam już synka po ivf i wracam a w zasadzie już wróciłam po zamrozone zarodki w międzyczasie miałam zrobiona histeroskopie, ponieważ lekarzowi nie podobała się moja blizna po cesarce, ale po histeroskopii okazało się że wszystko dobrze, więc zrobiliśmy transfer przedwczoraj jeden zarodek z dwóch pozostałych dzisiaj 2dpt, zarodek pieciodniowy. No i pytanie... w poprzedniej ciszy zrobiłam betę w 6dpt i była 88. Teraz 6dpt przypada w pierwszy dzień świąt więc labo będą zamknięte... kusi mnie, żeby zrobić sikanca, co wy na to?
Ostatnio na forum ładnie sikance wychodzą aczkolwiek dla ludzi o mocnych nerwach [emoji6] zależy gdzie mieszkasz. Ja byłam w laboratorium w Poniedziałek Wielkanocny, 1-go i 3-go maja bo tak mi wypadało. Mieszkam w dużym mieście i w dni wolne tez sa laboratoria czynne

Zobacz załącznik 832917 Ja juz po wizycie :) Moje szczescie ma 34,7mm i jest wszystko ok :) kamien z serca. Z badan inwazyjnych zrezygnowalismy i zgodzili sie zrobic test NIFTY, krew juz pobrana pewnie za 2 tyg wyniki razem z pierwszym badaniem prenatalnym, ktore mam na 05.01. Puki co jestem szczesliwa :) Dzieki za kciuki :*

Piękności, slicznosci :). Najważniejsze, ze narazie wszystko dobrze. Oby tak dalej :)

reklama
Cudowny widok:) czyli 5.01 mamy razem pranetalne..

Do góry