reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny, jakiś czas temu się tu witalam a potem zniklam przypomnę- mam już synka po ivf i wracam a w zasadzie już wróciłam po zamrozone zarodki w międzyczasie miałam zrobiona histeroskopie, ponieważ lekarzowi nie podobała się moja blizna po cesarce, ale po histeroskopii okazało się że wszystko dobrze, więc zrobiliśmy transfer przedwczoraj jeden zarodek z dwóch pozostałych dzisiaj 2dpt, zarodek pieciodniowy. No i pytanie... w poprzedniej ciszy zrobiłam betę w 6dpt i była 88. Teraz 6dpt przypada w pierwszy dzień świąt więc labo będą zamknięte... kusi mnie, żeby zrobić sikanca, co wy na to?

Ostatnio sikance tu wychodzą dosyć wcześnie. Jeśli masz silne nerwy i w razie negatywnego wyniku (który na tym etapie nie musi być wiarygodny) nie popsujesz sobie Świat to zrób. Ja zawsze robię sikance i nigdy mnie nie oszukaly (ale u dziewczyn różnie bywało).

reklama
Właśnie tak.... teraz niech sobie chłopak normalnie funkcjonuje i w nocy też :D
Ale jak tylko poczuje odrobinę więcej pieniędzy na koncie to będę go gnębić...w dzień brakiem obiadu...w nocy brakiem przytulanek:p Wkoncu zmięknie i ulegnie ;)
Kochana jest tyle sposobów8-) wymięknie:-D z babami jeszcze nikt nie wygrał:rofl2:

Cześć dziewczyny, jakiś czas temu się tu witalam a potem zniklam przypomnę- mam już synka po ivf i wracam a w zasadzie już wróciłam po zamrozone zarodki w międzyczasie miałam zrobiona histeroskopie, ponieważ lekarzowi nie podobała się moja blizna po cesarce, ale po histeroskopii okazało się że wszystko dobrze, więc zrobiliśmy transfer przedwczoraj jeden zarodek z dwóch pozostałych dzisiaj 2dpt, zarodek pieciodniowy. No i pytanie... w poprzedniej ciszy zrobiłam betę w 6dpt i była 88. Teraz 6dpt przypada w pierwszy dzień świąt więc labo będą zamknięte... kusi mnie, żeby zrobić sikanca, co wy na to?

Witaj.
Ja bym nie robia.
Jak nie wyjdzie (tfu, tfu, tfu) to sobie zepsujesz Święta, a może po prostu być za wcześnie.
Trzymam kciuki za piękną poświąteczną betę :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a właśnie pytqnko jeszcze jedno jak jest z przytulankiem w trakcie luteiny przed transferem bez problemu czy trzeba uważać- odpuścić?

reklama
Dziewczyny czy Wy tez robilyscie ten test Pappa?z tego co czytam malo dziewczyn je robi.Jak bylam w Novum to mowiono mi,ze na to badanie mam tez sie zapisaco_O wiec sie zapisalam,ale dokladnie niewiem co to za badanie i czy potrzebne.

Do góry