reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ostatnio na forum ładnie sikance wychodzą aczkolwiek dla ludzi o mocnych nerwach [emoji6] zależy gdzie mieszkasz. Ja byłam w laboratorium w Poniedziałek Wielkanocny, 1-go i 3-go maja bo tak mi wypadało. Mieszkam w dużym mieście i w dni wolne tez sa laboratoria czynne

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
W sumie mieszkam w Warszawie musiałabym poszukać czy jest coś otwarte...

Hi, hi...jak Cię będzie notorycznie głowa boleć to będzie błagać o kolejne podejście :D
Właśnie tak.... teraz niech sobie chłopak normalnie funkcjonuje i w nocy też :D
Ale jak tylko poczuje odrobinę więcej pieniędzy na koncie to będę go gnębić...w dzień brakiem obiadu...w nocy brakiem przytulanek:p Wkoncu zmięknie i ulegnie ;)

Dziewczyny Masakra posprzatalam łazienkę w połowie ciągnie podbrzusze , zresztą nie chciało mi się zaczynać sprzątać ale musiałam M ma służbę jutro ostatnie zakupy on dźwiga ja uciekam od tego jak mogę;)chociaż transfer dopiero w Niedz zaczynam sobie uświadamiać że od 1 dnia świąt leżę placuszkiem chociaż znając mnie będzie mnie nosić ale na szczęście w trakcie puzle 3000 tys , książka i telewizor;) puki mogę ogarniam na bieżąco, nie wim czy to wina że mam ładne endometrium plus leki ale ciągnie

reklama
Zobacz załącznik 832917 Ja juz po wizycie :) Moje szczescie ma 34,7mm i jest wszystko ok :) kamien z serca. Z badan inwazyjnych zrezygnowalismy i zgodzili sie zrobic test NIFTY, krew juz pobrana pewnie za 2 tyg wyniki razem z pierwszym badaniem prenatalnym, ktore mam na 05.01. Puki co jestem szczesliwa :) Dzieki za kciuki :*

Ale super bejbik. Wygląda jakby chrapał :)
Dla Was Święta będą na pewno radosne :biggrin2:

Do góry