To 23go przyrost powinien byc minimum 66% jeśli chodzi o betę.Tak mi lekarz zalecił i jeszcze 23.12 oraz 28.12
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To 23go przyrost powinien byc minimum 66% jeśli chodzi o betę.Tak mi lekarz zalecił i jeszcze 23.12 oraz 28.12
W sumie mieszkam w Warszawie musiałabym poszukać czy jest coś otwarte...Ostatnio na forum ładnie sikance wychodzą aczkolwiek dla ludzi o mocnych nerwach [emoji6] zależy gdzie mieszkasz. Ja byłam w laboratorium w Poniedziałek Wielkanocny, 1-go i 3-go maja bo tak mi wypadało. Mieszkam w dużym mieście i w dni wolne tez sa laboratoria czynne
Na pewno. Patrz w szpitalach [emoji6]W sumie mieszkam w Warszawie musiałabym poszukać czy jest coś otwarte...
Właśnie tak.... teraz niech sobie chłopak normalnie funkcjonuje i w nocy teżHi, hi...jak Cię będzie notorycznie głowa boleć to będzie błagać o kolejne podejście
Będzie biło...uwierz w ta swoją kruszynke która dzielnie walczyDziewcz=ny zapisalam sie na jutro na 14 na usg. Zobacze czy serduszko jeszcze bije.... Masakra....
Jeszcze się tak mocno nie cieszymy zobaczymy 23To 23go przyrost powinien byc minimum 66% jeśli chodzi o betę.
Dziewcz=ny zapisalam sie na jutro na 14 na usg. Zobacze czy serduszko jeszcze bije.... Masakra....
Zobacz załącznik 832917 Ja juz po wizycie Moje szczescie ma 34,7mm i jest wszystko ok kamien z serca. Z badan inwazyjnych zrezygnowalismy i zgodzili sie zrobic test NIFTY, krew juz pobrana pewnie za 2 tyg wyniki razem z pierwszym badaniem prenatalnym, ktore mam na 05.01. Puki co jestem szczesliwa Dzieki za kciuki :*