@hope322 @walczaca o szczescie dziewczyny kciuki za Was! dawajcie znać jak na wizytach !!
reklama
zakręcona123
Zaciekawiona BB
Beta 5.5@zakręcona123 kciuki za bete
@hope322 @misis188 @walczaca o szczescie samych dobrych wiadomości na wizytach ❤❤❤![]()
Estradiol 942
Progresteron 29.72
Czy to oznacza że się udało
Ropuszka666
Fanka BB :)
Tez jestem ze szczecina. Tez vitrilive. Tylko ze dr Sienkiewicz
Aniu czy to dr S Ci tak powiedział na usg ? Osobiście cholernie za nim nie przepadam .Jeśli mogę Ci polecić naprawdę dobrego specjalistę od Usg to dr Mędrek . Mam do niego tel prywatny . Możesz się powołać na mnie i poprosić o pilna konsultacje . Mi tez niestety jeden z lekarzy z tej kliniki napsuł krwi i twierdził ze z dzieckiem jest coś nie tak . Byłam u Medrka po dwóch dniach i okazało ze tętno jest ok i dziecko zdrowe .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja poronilam w 12 tyg. Na początku miałam podobnie. Myślałam: "Dlaczego akurat mnie to spotkało?" Miałam okes płaczu i rozpaczy. Potem przyszedł jakiś taki moment pogodzenia się, a potem mobilizacja. Powiedziałam sobie, że się nie poddam, że mnie również należy się coś od losu. No i tak walczę sobie po cichutku. Teraz mogę już mówić, bo mija 16 tydz. i rośniemy sobie. Wam również zycze dużo wytrwałości i pogody ducha. Pozdrawiam ciepło...
A który dpt i ilu dniowe zarodki?Beta 5.5
Estradiol 942
Progresteron 29.72
Czy to oznacza że się udało
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
10 i 14 dc bo w 10 okazało się że mialam torbiel krwotoczną, ale 14 już nie było śladuDziewczynki z novum w którym dniu miałyście podglądanie do crio?
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Pierwsze podgladanie,crio dopiero w 25 dc ale to był cykl naturalny i blastka :-)Pierwsze podglądanie czy transfer?
Ja miałam od 9dc pozniej ok 12dc jedna dr sprawdzajac pow.ze jednak nic z tego nie bedzie w tym cyklu,bo wolno rosnie pecherzyk.A okazala sie pozna owu w 17dc.Dziewczynki z novum w którym dniu miałyście podglądanie do crio?
zakręcona123
Zaciekawiona BB
Zarodki 5 dniowe 2 szt A o co chodzi z dptA który dpt i ilu dniowe zarodki?
reklama
Ile dni po transferze?Zarodki 5 dniowe 2 szt A o co chodzi z dpt
Podziel się: