Tak tylko że ja mam wadę serca i każdy lekarz mi powiedzial że nie podalby mi dwoch zarodkow .. Nie chce żeby ktoś mnie tu źle zrozumiał ale zaczęłam się martwić..Nie była byś pierwsza, zawsze jest szansa
reklama
misis188
Fanka BB :)
Ciekawe czy jak teraz mam lutinusa to czy mozna by go zmienic na ten utrogestan. Musze mojegi dr zapytacNo właśnie, cenowo jest super 5-6 euro, jakościowo i w Novum i Invimedzie mowili ze jest świetnym progesteronem, wygoda bez porównania - żelowe kapsulki rozpuszczają się i działa wręcz nawilżająco a nie poobcierane wszystko od tek krzemionki. No i w razie czego - np krwawienia można go łykać. Mój nr 1.
Ja chce isc na utrogestanie i do tego 1 crinone, 3xdupek i ewentualnie prolutex od bety.
misis188
Nie martw sie kochana na pewno tam siedzi jeden bombelekTak tylko że ja mam wadę serca i każdy lekarz mi powiedzial że nie podalby mi dwoch zarodkow .. Nie chce żeby ktoś mnie tu źle zrozumiał ale zaczęłam się martwić..
Martwię się bo nawet na głupim wfie nie mogłam ćwiczyć ze względu na wadę serca.. nawet do in vitro musiałam mieć zaświadczenie od mojego kardiologa..Nie martw sie kochana na pewno tam siedzi jeden bombelek
I Pani doktor powiedziała że jak już będę w ciąży to mi propnuje echo serca płodu..
Nie chce żeby ktoś mnie tu źle zrozumiał ale boję się, że bym nie dała rady w bliźniaczej ciąży z sercem...
Qwa żebym ja wiedziała jak wyglądają śledzie opiekane
A jeśli chodzi i taką zwykłą panierkę to z płatków kukurydzianych jest amu
Żałuj że nie wiesz jak smakują
Śledzie się panieruje, smaży i daje do zalewy octowej, więc platki kukurydziane raczej odpadają
Będę eksperymentować
To bylo po pierwszej procedurze. Po drugiej tez byly kiepskie zarodki i miałam ciaze biochemiczna. Potem zmienilsm klinike i tez srednie zarodki i w tedy chyba bralam witaminy i kolejna 3 klinika i super zarodki. Czy to pomoglo nie wiem. Ale po -tej procedurze, 7 transferze jestem w 6 tc. Tylko ze u mnie doszla immunologia i tak na dobra sprawe tylko dwukrotnie bylam dobrze przygotowana do transferu. Nie zmienia to faktu ze w tej klinice w ktorej jesten i miałam 2 procedury lykalam za pierwszym razem tylko tabketki ulatwiajace implantacje zarodka z tej ferti formuły a za drugim razem kupilam caly zestaw czyli 2vrodzaje tabletek, saszetka do rozpuszczania i jakies ziola. I tak jak mowie mialam piekne zarodki, praktycznie bez fragmentacji z tym ze moim zdaniem GC ma super labolatorium. Ale wejdz sobie na ich strone, zamow zestaw bo do kupienia on jest tylko w Gyncentrum tj. Bielsko, Czestochowa i Katowice ale mozesz zamowic przez internet
Czy to jest to ??
Link do: FERTINEA ZESTAW WSPIERAJĄCY PŁODNOŚĆ 1 MIESIĘCZNA TERAPIA | zaufane-apteki.pl
Jak mozna zapytać ?? Gdzie miałas transfer??
Koniczyna82
Nie nie co ty, wróżenie z bety to jak lanie wosku w Andrzejki. Ja cię rozumiem bo mam swoje powody ze zawsze biore jeden zarodek. Przeżyłam jedna bardzo trudna ciąże która skończyła się w 16 tygodniu. Problem byl genetyczny. I przeraża mnie wizja ze jedno dziecko przestanie się sie rozwijac i będzie zagrażać drugiemu mim ze to cholernie mało prawdopodobne.Tak tylko że ja mam wadę serca i każdy lekarz mi powiedzial że nie podalby mi dwoch zarodkow .. Nie chce żeby ktoś mnie tu źle zrozumiał ale zaczęłam się martwić..
A z tym sercem to jasne, jest to przeciwwskazanie do planowego zwiększania prawdopodobieństwa ciazy mnogiej ale jeśli się przytrafi to dzisiejsza medycyna na pewno da sobie radę. Ale jeśli w dzieciństwie mialas wadę serca to kiedy już potwierdzasz serduszko i wszystko będzie pieknie to koniecznie wybierz się do jakiegoś dobrego speca na prenatalne. I potem na echo serca koło 20 tygodnia.
Koniczyna82
Na pewno nie zmieniaj na własna rękę. Wiadomo dodać można zawsze ale żeby miszmasze robić to się trzeba by porządnie zastanowić. A na ta chwile co bierzesz?Ciekawe czy jak teraz mam lutinusa to czy mozna by go zmienic na ten utrogestan. Musze mojegi dr zapytac
No właśnie, cenowo jest super 5-6 euro, jakościowo i w Novum i Invimedzie mowili ze jest świetnym progesteronem, wygoda bez porównania - żelowe kapsulki rozpuszczają się i działa wręcz nawilżająco a nie poobcierane wszystko od tek krzemionki. No i w razie czego - np krwawienia można go łykać. Mój nr 1.
Ja chce isc na utrogestanie i do tego 1 crinone, 3xdupek i ewentualnie prolutex od bety.
Dużo tego. Sam utrog i dupek nie wystarczą?
reklama
misis188
Tak o to chodzi. Ja mialam 2 procedury w Krakowie w Macierzynstwie i tam 2 transfery, po drugim ciaza biochemiczna. Trzecia procedura Provita Katowice a dwie kolejne Gyncentrum i tam 4 transferyCzy to jest to ??
Link do: FERTINEA ZESTAW WSPIERAJĄCY PŁODNOŚĆ 1 MIESIĘCZNA TERAPIA | zaufane-apteki.pl
Jak mozna zapytać ?? Gdzie miałas transfer??
Podziel się: