reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Piękna:) ja tez sie zdziwilam jak z niecalych 600 po 4 chyba dniach bylo 4442. Ktora to jest twoja weryfikacja? Juz nie rob bety bo podobno od 6 tys zwalnia i sue zestresujrsz jak ja wczoraj
3 weryfikacje robiłam w piątek i było 798.. dziś zrobiłam że względu na ten progesteron tak dla siebie i przy okazji bete :p 4raz robiłam ale ten 4 raz już dla siebie nie dla Pani doktor :)

3 weryfikacje robiłam w piątek i było 798.. dziś zrobiłam że względu na ten progesteron tak dla siebie i przy okazji bete :p 4raz robiłam ale ten 4 raz już dla siebie nie dla Pani doktor :)
Ja jak dostalam to plamienie to mialam wizyte u twojej pani dr i tez mi bety nie kazala juz robic bo byl ladnie widoczny pecherzyk tylko progesteron i dzieki bogu ze zrobilam bo sie uspokoilam a tak to bym.wariowala w sobote po tej rozowej wkladce.

A ja wczoraj mialam ciulasty profesteron bo nieco ponad 14 bodajze ale bylam.przed lekami to mam nadzieje ze dlatego. We czwartek planuje ostatnia wizyte u dr G i sie przezycam na dr P-A a niech moj dr uszczesliwia inne pary:) zobacze jeszcze jak przebiegnie wizyta w czwartek

Ja jak dostalam to plamienie to mialam wizyte u twojej pani dr i tez mi bety nie kazala juz robic bo byl ladnie widoczny pecherzyk tylko progesteron i dzieki bogu ze zrobilam bo sie uspokoilam a tak to bym.wariowala w sobote po tej rozowej wkladce.
Ooo super babeczka nie ? :)
Mi dziś progesteron wyszedł 30 myślę że ok jest i już nie mam co się martwić ?
A Ty jak się czujesz ?

Cześć dziewczyny ;-)
Mam pytanko, ostatnio lekarka powiedziała że mam średnie komórki, czy macie jakiś sposób żeby je wzmocnić??
W tym cyklu mi się nie udało miałam podane komórki 6A i 4B.

Ooo super babeczka nie ? :)
Mi dziś progesteron wyszedł 30 myślę że ok jest i już nie mam co się martwić ?
A Ty jak się czujesz ?
Teraz juz funkcjonuje:) za chwile zabieram sie za robote tylko sie jakos zwlec nie moge. Tsk bardzo fajna Pani i tez w sobote mnie bardzo uspokoila jak do niej zadzwonilam. A ty masz piekny progesteron:) jakie leki bierzesz? Ja mam od piatku zwiekszony duphastpn 2-1-2, 3x2 lutinus i jeszcze sama od siebie dodaje sobie 0-1-2 luteiny, prolutex i estrofem 2x1. Oczywiscie acardy, heparyny i te inne ni spy i fenibiony tez:)

Cześć dziewczyny ;-)
Mam pytanko, ostatnio lekarka powiedziała że mam średnie komórki, czy macie jakiś sposób żeby je wzmocnić??
W tym cyklu mi się nie udało miałam podane komórki 6A i 4B.
Mi tezctak kiedys lekarz powiedzial i zaczelam brać rozne witaminy ale jyz Ci nie powiem jakie bo nie pamietam. Ale mozesz sobie kupic zestaw z ferti formuly ktory zawiera wszystko co jest potrzebne dla ciebie, tylko dobrze zeby kuracja tak trwala 2-3 m-ce przed stymulacja

reklama
Do góry