reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Od dziś już bety nie robię bo nie potrzebnie się zestresowalam :D
A wiesz jak ja sie wczoraj zestresowalam jak wpisalam wartosc bety do kalendarza ciazy a tam ze przyrost ponizej normy a mialam 8743. Sie nogi podemna ugiely ale dziewczyny mnie uspokoily ze od 6 tys przyrost juz nie jest taki szybki i ze jest ok, a najlepiej ze na kalkukatorze bety z tej samej strony co kalendarz wyszlo ze przyrost jest w normie. Nie rob bo czlowiek osiwieje przez to

Tak tylko że ja mam wadę serca i każdy lekarz mi powiedzial że nie podalby mi dwoch zarodkow .. Nie chce żeby ktoś mnie tu źle zrozumiał ale zaczęłam się martwić..
Zylwia ja myślę, że nie masz się czym martwić. Pamiętasz @natalix0 ? U niej w 7dpt była beta ponad 80 i ma jednego bejbusia w brzuchu, a u mnie taka beta była przy 2 bąblach. Nie ma reguły na betę. U Ciebie na początku nie była jakoś zawyżona ta wartość, taka w sam raz na jednego, więc teraz po prostu maleństwo pięknie sie rozwija :*
BTW @natalix0 daaawno nie zaglądałaś do nas!

A wiesz jak ja sie wczoraj zestresowalam jak wpisalam wartosc bety do kalendarza ciazy a tam ze przyrost ponizej normy a mialam 8743. Sie nogi podemna ugiely ale dziewczyny mnie uspokoily ze od 6 tys przyrost juz nie jest taki szybki i ze jest ok, a najlepiej ze na kalkukatorze bety z tej samej strony co kalendarz wyszlo ze przyrost jest w normie. Nie rob bo czlowiek osiwieje przez to
No faktycznie pamiętam jak pisałaś:)
Jesteśmy zaciążone już i musimy się cieszyć ❤❤❤

Hello jestem po wizycie u endo. Teraz czekanie na wizyte u gina.
No wiec tarczyca sie unormowala nadal leki. Jest podejrzenie cukrzycy ciazowej musze zrobic glukoze z obciazeniem.
Wieczorem dam znak jak po wizycie u gina....

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry