Nie było mnie kilka dni, bardzi mi przykro u mnie też lipa ;-(
Masz jeszcze jakieś mrozaczki??
Ja zaczynam wszystko od nowa. Zrobię miesiąc przerwy i działam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to jest meeega różnica!W aptekach w czeskim Cieszynie dość dobrze mówią po polsku. Może warto zadzwonić czy nie zrealizowaliby recepty wysyłkowo.
Przy miesięcznej kuracji 6 tbl dziennie lutinus-ok 1450,zł utrogestan - 200zł.
Biszkopt zawsze wychodzi cudo z gryczanej 15g mąki na jajko i 10-15g cukruJestem jeszcze zielona w tych sprawach, więc narazie kupiłam gotową mieszankę mąk.
A do jakich wypieków ta gryczana? Biszkopt wyjdzie?
ja tak czy siak mam zapas chyba na 3 tyg tych wszystkich leków, więc zostane przy tym zestawie co miałam wcześniej, ale z prolutexem, najwyżej lutka będę brać mniejW aptekach w czeskim Cieszynie dość dobrze mówią po polsku. Może warto zadzwonić czy nie zrealizowaliby recepty wysyłkowo.
Przy miesięcznej kuracji 6 tbl dziennie lutinus-ok 1450,zł utrogestan - 200zł.
No to jest meeega różnica!
To i tak nieźle :-)Sorki, utrogestanu jest 30 w paczce, więc na miesiąc wychodzi 168zł
Za duża beta?? Bety jak progesteronu nie można przedawkowaćDziewczyny moja dzisiejsza beta 5333.21 .....nie za duża ??? W piątek było 798...
Progesteron 30
Biszkopt zawsze wychodzi cudo z gryczanej 15g mąki na jajko i 10-15g cukru
A z tych mieszanek nie polecam naleśników bo mnie zawsze szlag trafia przy patelni
haha no ja nie moge z Wami jak mała to bee, jak duża toDziewczyny moja dzisiejsza beta 5333.21 .....nie za duża ??? W piątek było 798...
Progesteron 30