Dziewczyny moja dzisiejsza beta 5333.21 .....nie za duża ??? W piątek było 798...
Progesteron 30
Ja pierdziu...ale Ci ta beta zapierdziela
Nic tylko się cieszyc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny moja dzisiejsza beta 5333.21 .....nie za duża ??? W piątek było 798...
Progesteron 30
Qwa żebym ja wiedziała jak wyglądają śledzie opiekaneDzięki za rady Upiekę jakieś ciacho na Sylwka
A śledzie opiekane to w czym panierować?
Mieszanka, gryczana, a może ryżowa?
Hahaha dżoasia czytałam ale weź nie gadaj ale tak serio to się przestraszyłam bo aż taka duża?? Bliźniaki są super i w ogóle i podziwiam wszystkie mamy które mają bliźniaki ale ja raczej nie i weź nie żartujhaha no ja nie moge z Wami jak mała to bee, jak duża to
Zylwia prewencyjnie cofnij się kilka stron wstecz i doczytaj jak @anetka303 te bliźmiaki szykuje, może ci się przyda
Miałaś transfer dwóch zarodków?? 3 dniowe czy 5 cio??Hahaha dżoasia czytałam ale weź nie gadaj ale tak serio to się przestraszyłam bo aż taka duża?? Bliźniaki są super i w ogóle i podziwiam wszystkie mamy które mają bliźniaki ale ja raczej nie i weź nie żartuj
Progesteron 30
Piękna ja tez sie zdziwilam jak z niecalych 600 po 4 chyba dniach bylo 4442. Ktora to jest twoja weryfikacja? Juz nie rob bety bo podobno od 6 tys zwalnia i sue zestresujrsz jak ja wczorajDziewczyny moja dzisiejsza beta 5333.21 .....nie za duża ??? W piątek było 798...
Progesteron 30
Przestraszyć to byś się mogła jakby było 50tyś a nie 5Hahaha dżoasia czytałam ale weź nie gadaj ale tak serio to się przestraszyłam bo aż taka duża?? Bliźniaki są super i w ogóle i podziwiam wszystkie mamy które mają bliźniaki ale ja raczej nie i weź nie żartuj
Miałam transfer 3dniowego zarodka jednego A czemu pytasz ?Miałaś transfer dwóch zarodków?? 3 dniowe czy 5 cio??
Wolałam się upewnić hahaPrzestraszyć to byś się mogła jakby było 50tyś a nie 5
Wg mnie wsio jest gitara Na bliźniaki chyba tylko 5% szans :*