reklama
Ja się urodziłam 2 sierpniaTeoretycznie 2-3 sierpnia
Tobie pewnie tydzień później, ale w dwupaku to mnie wyprzedzisz i wcześniej urodzisz
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Po prostu wizyta?? Nie wiem sama 28 dpt :-)Hmm.. to jak zapisać ? :* A który to dpt?
misis188
Dobra chyba pora wsrac z wyra. Powiem wam ze rano sie bardzo zle czuje. Jestem wrazliwa na zapachy, jestem.glodna ale nie wiem co jesc zeby mi nie bylo niedobrze. Rano standardowo po lekach chce mi.się wymiotować choc kibelka jeszcze nie tulilam a i dzis pobudka byla o 2.30 i taka jakas strasznie niespokojna się obudzilam. Ja mysle ze uspokoje sie juz w drugim trumestrze-oby
misis188
Jesli miałaś blastke to istnieje cień nadziei ze usłyszysz juz serduszkoPo prostu wizyta?? Nie wiem sama 28 dpt :-)
misis188
A jak sie w ogole czujesz??Po prostu wizyta?? Nie wiem sama 28 dpt :-)
Ooo na jakiej mące bedziesz robic? W wypiekach i nalesnikach poki co najlepieej mi sie sprawdza gryczana ale pierogow jeszcze nie robilam
Jestem jeszcze zielona w tych sprawach, więc narazie kupiłam gotową mieszankę mąk.
A do jakich wypieków ta gryczana? Biszkopt wyjdzie?
reklama
walczaca o szczescie
Oj jak ja bym chciała abyś Ty miała rację... Ja ze stresu znowu przestałam spać :/ wydaje mi się,że strasznie późno ta moja pierwsza wizyta... :-(Teoretycznie 2-3 sierpnia
Tobie pewnie tydzień później, ale w dwupaku to mnie wyprzedzisz i wcześniej urodzisz
Podziel się: