Jeszczeniematka
Fanka BB :)
Dr P. [emoji4] 13.00 godzina "0"
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przetrę [emoji16][emoji106]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dr P. [emoji4] 13.00 godzina "0"
Cześć dziewczyny moje,Sama ?? Podziwiam za odwagę. Ale i sama w żyłe się wbijasz? Jesteś wszechstronnie uzdolniona kobieta.... ten Twój mąż ma wielki skarb w domu. Jak już się będzie lepiej czuł to będzie musiał na rękach Ciebie nosić
Dami to musisz im pokazać jak to robić i następnym razem dr nie chybiCześć dziewczyny moje,
Dziś już trochę lepiej zemną.. wczoraj po tych mieszankach co z Aśka zrobiliśmy to czułem się jakby nic mi nie było[emoji28] dziś znów mnie brzuch boli ale nie będę marudzić. Hehe.. Aśka mi robi czasem kroplóweczke, uczyłem ją na mnie to robić po 14 próbnych wkłuciach się nauczyła i teraz nawet jej to przyjemność sprawia. Ja wiem że jest kochana[emoji7] kurcze po tym 2 Nivolumab-ie nie było źle tylko znów Aśka nagadała by mnie lekarka USG obejrzała i znów że punkcja brzucha musi być..Ehh w sumie bym ich wyśmiał ale chciałem pokazać Asce co to jest i widziała jak mnie dziurawią..Hihi.. Prawie zemdlała jak widziała te igły[emoji33] [emoji85] dźgneli mnie 3 razy i znów nic...Ehh nie wiem kto dał im te dyplomy..Teraz mam kolejne 3 dziury w brzuchu[emoji36]
Kurcze tyle spraw na głowie teraz...A jak Wasze przygotowania do Świąt?[emoji72] [emoji6]
Dami
★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★
Iskra a rybki, avocado, orzeszki, chia - są? Przyznaj się na jakim etapie teraz jesteś, bo nic nie mówisz
Te makowce są najlepsze właśnie jak trochę odstoją To co jutro będę robic to taki ekseryment upiekę tylko te warstwy do przełożenia a masy zrobię może w czw po pracy. U mnie na szczęście tego problemu nie ma, zostawiłam kawałek małżowi, bo rano przed pracą lubi jakieś ciacho przekąsić a tak to nie ma komu jeść, bo mieszkamy we 2 (na szczęście ). Mimo to, wszystkich smakołyków muszę robić podwójne ilości, bo co roku jedziemy na 2 Wigilie, Święta spędzamy trochę u moich rodziców, trochę u teściów, a tam duuuużo rzeczy do zrobienia zawsze czekało na mnie, więc w tamtym roku zmądrzałam i większość z tego robie na spokojnie u siebie podwójnie i potem wiozę po połowie tu i tam
@dżoasia tu nie chodzi, że nie umieją bo to nie jest trudne..Tylko wątpię w ich diagnozy o tym ile to hektolitrów wody nie mam w brzuchu a jak zrobią już swoje to nic nie ma..To mnie śmieszy dlatego jak już słyszę że mam płyn w brzuchu to [emoji28] [emoji28] teraz tylko się zgodziłem na to żeby Asce pokazać bo mi ostatnio mówiła że ją to ciekawi jak wygląda...
Dami to musisz im pokazać jak to robić i następnym razem dr nie chybi
Trzymaj się dzielnie bo my tu wszystkie wypatrujemy dobrych wiadomości od was! :*
a u mnie przedświątecznie grubo, zapraszam na ciacho
Kochana nie przejmuj się jak są plemniki to biopsja jądra i wtedy invitro. Mój małżonek ma azospermie i przy biopsji się udało pobrać plemniki. Także trzymam kciuki trzymaj się.Cześć dziewczyny,to mój pierwszy post,więc mam nadzieję,że piszę w dobry miejscu. O ciążę staramy się od dwóch lat. Ostatnio okazało się co jest naszym problemem oligozospermia ekstramalna wynikająca z genetyki,więc nie mamy możliwości leczenia. Moje wyniki są w miarę ok, mam podwyższone anty tpo,poza tym wszystko wydaje się być w porządku. Czy któraś z Was miała podobna sytuację? Zastanawiam się czy w ogóle kwalifikujemy się do in vitro skoro w nasieniu są tylko pojedyncze plemniki i w dodatku 100% o nieprawidłowej budowie. Wizytę w klinice mamy w piątek,a ja już powoli dostaje bzika...nie wiem jak dotrwam do piątku
Podpasek [emoji52]no widziałam go ... masakra jakas zastanawiam sie czego teraz używać ...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie, że się odezwałeś Dami. U nas zero przygotowań narazie do świąt , bo mąż robi remont w łazience. W sobotę rodzice przyjeżdżają a tu nic nie zrobione . My obchodzimy tradycyjne święta i porządki wcześniej muszą być ! Jeżeli chodzi o inne sprawy kijowo. Wczoraj wypiłam lampkę czerwonego wina. Ależ smakowało.Zdrowka Wam życzę i Wesołych Świat.Cześć dziewczyny moje,
Dziś już trochę lepiej zemną.. wczoraj po tych mieszankach co z Aśka zrobiliśmy to czułem się jakby nic mi nie było[emoji28] dziś znów mnie brzuch boli ale nie będę marudzić. Hehe.. Aśka mi robi czasem kroplóweczke, uczyłem ją na mnie to robić po 14 próbnych wkłuciach się nauczyła i teraz nawet jej to przyjemność sprawia. Ja wiem że jest kochana[emoji7] kurcze po tym 2 Nivolumab-ie nie było źle tylko znów Aśka nagadała by mnie lekarka USG obejrzała i znów że punkcja brzucha musi być..Ehh w sumie bym ich wyśmiał ale chciałem pokazać Asce co to jest i widziała jak mnie dziurawią..Hihi.. Prawie zemdlała jak widziała te igły[emoji33] [emoji85] dźgneli mnie 3 razy i znów nic...Ehh nie wiem kto dał im te dyplomy..Teraz mam kolejne 3 dziury w brzuchu[emoji36]
Kurcze tyle spraw na głowie teraz...A jak Wasze przygotowania do Świąt?[emoji72] [emoji6]
Dami
★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★