reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny we wtorek transferuje-duzo emocji u mnie już dzisiaj.Sprzatam,żeby za duzo nie rozmyślać.Będzie z glowy,bo zamierzam odpoczywać od wtorku [emoji4]Misis188 pytałam o heparynę-mój gin stwierdził,ze podaje się ją przy trombofilii.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewuchy. Już po wizycie. 17 jajcow jest tak między 15-16 mm. Punkcja we wtorek o 7.30 rano. W niedziele mam wziąć ovitrelle i gonapeptyl. Jednak jest małe ale. Dr powiedział, ze transfer może być odroczony bo dużo tych jajcow i może być hiperka. Ale to nie ważne. Ważne ze już bliżej niż dalej [emoji6]

Super, że dużo komoreczek. Oby były dojrzałe i dały piękne zarodki. Ja miałam 16 pobranych i hiperki nie miałam więc może nie wszystko stracone :)

Hej dziewczyny mam pytanie..
w 12 dniu po trans robiłam bete i nic więc jakoś to przeżyłam, ale 13 powinnam dostać @ i nic,robiłam sikacza i nic... Okresu nadal nie ma ani żadnych objawów żeby miał przyjść poza lekkim kłuciem podbrzusza zawsze miałam różnice maks 1 dnia. Więc czy jest jeszcze szansa że jednak się udało ?? Czy warto robić jeszcze Bete?? Nie wiem co myśleć...

Hej dziewczyny mam pytanie..
w 12 dniu po trans robiłam bete i nic więc jakoś to przeżyłam, ale 13 powinnam dostać @ i nic,robiłam sikacza i nic... Okresu nadal nie ma ani żadnych objawów żeby miał przyjść poza lekkim kłuciem podbrzusza zawsze miałam różnice maks 1 dnia. Więc czy jest jeszcze szansa że jednak się udało ?? Czy warto robić jeszcze Bete?? Nie wiem co myśleć...
A kiedy odstawiłaś leki? Tak do tygodnia po odstawieniu powinna przyjść miesiączka. Możesz ewentualnie dla świętego spokoju tę betę powtórzyć. Ilu dniowy był zarodek?

Dziewczyny we wtorek transferuje-duzo emocji u mnie już dzisiaj.Sprzatam,żeby za duzo nie rozmyślać.Będzie z glowy,bo zamierzam odpoczywać od wtorku [emoji4]Misis188 pytałam o heparynę-mój gin stwierdził,ze podaje się ją przy trombofilii.

Sprzataj, bo potem już możesz nie móc :). Trzymam kciuki za powodzenie transferu.

reklama
Do góry