reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nieee,to nie moja bajka tym bardziej ze kozystamy zdawczyni.Mamy mrozaki,koordynatorke ktora wczoraj caly dzien jak bylam w szpitalu pisala ze mna i Pania doktor ktora ma do mnie dzwonic w celu omowienia co dalej.Moglabym sie doszukiwac dlaczego tak sie stalo,ale po co? Jestem w Pradze mega szczesliwa i z tej Pragi w ciazy znowu wroce ,chocby skaly sraly...taki plan;)
Kochana super podejście:) i tak jak nspisalas chocby skały sraly w koncu bedziesz upragniona mama:)

Hej dziewczyny mam pytanie..
w 12 dniu po trans robiłam bete i nic więc jakoś to przeżyłam, ale 13 powinnam dostać @ i nic,robiłam sikacza i nic... Okresu nadal nie ma ani żadnych objawów żeby miał przyjść poza lekkim kłuciem podbrzusza zawsze miałam różnice maks 1 dnia. Więc czy jest jeszcze szansa że jednak się udało ?? Czy warto robić jeszcze Bete?? Nie wiem co myśleć...
Bete, nawet ta negatywna trzeba zweryfikoeac po 48 godzinach a po drugie jesli odstawilas leki yo do 3 dni powinnas dostac okres-ja tak zawsze mialam

Ucaluj go tam od nas wszystkich. A jak wrocisz do domu, Dami bedzie spal moze wyjdziesz sie gdzies przejsc, moze jakies niewielkie zakupy choc pewno kasa cisnie. Znajdz choc pol godzinki dla siebie a Dami sobie przez te pół godzinki da,rady sam
no ciezko z kasa .. a sklepow nie mamy tutaj bo mieszkamy na wsi i troche do sklepu jest .. jutro pojade do pracy to jak bede wracac to musze gdzies sie przejsc bo zwariuje.. pozdrowie go jak sie obudzi.. a ja dopiero teraz jem cos od wczoraj..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

no ciezko z kasa .. a sklepow nie mamy tutaj bo mieszkamy na wsi i troche do sklepu jest .. jutro pojade do pracy to jak bede wracac to musze gdzies sie przejsc bo zwariuje.. pozdrowie go jak sie obudzi.. a ja dopiero teraz jem cos od wczoraj..

Bidulko :*
Podjedz czegoś dobrego bo trzeba Ci witaminek, żeby mieć dużo siły :*

Kochana dbaj o siebie

Nieee,to nie moja bajka tym bardziej ze kozystamy zdawczyni.Mamy mrozaki,koordynatorke ktora wczoraj caly dzien jak bylam w szpitalu pisala ze mna i Pania doktor ktora ma do mnie dzwonic w celu omowienia co dalej.Moglabym sie doszukiwac dlaczego tak sie stalo,ale po co? Jestem w Pradze mega szczesliwa i z tej Pragi w ciazy znowu wroce ,chocby skaly sraly...taki plan;)
Oki jak mrozaczki to jasne.Ile Ci ich zostalo? Kiedy sie wgl dowiedzialas o pustym jaju? Ktory to byl dzoen po transferze? Kurde Ty masz za soba tak dluga droge i jeszcze dzialasz, nie panikijesz...Skad bierzesz ta sile kobieto?? I finansowo jeszcze dajesz rade...pelen podziw.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Bidulko :*
Podjedz czegoś dobrego bo trzeba Ci witaminek, żeby mieć dużo siły :*
no jem zupe grzybowa.. nie mam bardzo apetytu ale cos wcisne ... ogolnie załamałam sie ze nowotor nadal rosnie w krwi 2tygodnie temu było markera nowotworowego 2600 a teraz jest 4100 masakra...

reklama
Też bardzo chciałam już teraz. ;)
Niestety brak tych cholernych wyników może rozwalić moje plany...
A czemu ich nie ma... Niestety nie wiem... Jak tylko dzwonie do kliniki to słyszę że ich nie ma i mam czekać :realmad:
Dostaje cholery bo biorę teraz jakieś tabletki które miałam brać w cyklu poprzedzającym stymulacje... Więc jak do czwartku ich nie będzie to czeka mnie kolejny miesiąc brania tego dziadostwa

Tamiza mi w gc się zdarzyło 2 razy, że czekałam bardzo długo na wynik i też mnie tak zwodzili, aż po moich naleganiach okazywało się, że coś z krwią było nie tak i tego badania w ogóle nie wykonywali. Poproś (warknij : ) żeby zadzwonili do labo gdzie to wysłali (oni sami genetyki nie robią) i dowiedzieli się jak długo masz jeszcze czekać (płacisz-wymagaj).

Do góry