reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewuchy. Już po wizycie. 17 jajcow jest tak między 15-16 mm. Punkcja we wtorek o 7.30 rano. W niedziele mam wziąć ovitrelle i gonapeptyl. Jednak jest małe ale. Dr powiedział, ze transfer może być odroczony bo dużo tych jajcow i może być hiperka. Ale to nie ważne. Ważne ze już bliżej niż dalej [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kochane jeszcze jedna sprawa.Podpisywalam zgodę na ustalenie grupy krwi dziecka.Ja mam grupę brh- i doktorka powiedziała że jeśli dziecko bedzie mieć grupę dodatnia to jest jakieś ryzyko(poziej dokladnie nie zrozumialam)czy ktorac z was wie o co chodzi?
Mnie się przy poronieniu pytali o grupę, jakbym miała rh - to wtedy jest jakiś zastrzyk z immunoglobulin. Nie wiem, czy w przypadku porodu też, jeśli dziecko miałoby +
Chodzi o ewentualną kolejną ciążę chyba :)

Dziewuchy. Już po wizycie. 17 jajcow jest tak między 15-16 mm. Punkcja we wtorek o 7.30 rano. W niedziele mam wziąć ovitrelle i gonapeptyl. Jednak jest małe ale. Dr powiedział, ze transfer może być odroczony bo dużo tych jajcow i może być hiperka. Ale to nie ważne. Ważne ze już bliżej niż dalej [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Piękny wynik. Co do transferu to pewnie w dniu punkcji jeszcze będą Ci pobierać krew i na podstawie wyników wstępnie powiedzą czy będzie odroczony czy nie :)

Dziewczyny jak u Was z zachciankami w ciazy? Ja ostatnio strasznie mam ochote na mieso...... Dzisiaj caly czas za mna chodzi kurczak z rozna..... Ogolnie nie przepadam za kurczakami z rozna,zjem ale nie uwielbiam jakos. A mam taka ochote ze masakra.... Czy to zachcianka ciazowa??
Mnie odrzuca mieso poki co :-)

reklama
Kochana jak tam dzis Dami po leku?
hej a ciezko .. po wlewie było mu niedobrze potem lekarka chciałam mu spuscic troche wody z brzucha .. niestety 2 razy go zdziurawiła i nic.. wiec jest marudny obolały.. i juz w drodze do domu sie pokłucilismy.. teraz śpi ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry