zarodek był 4 dniowy leków już nie biorę od 8 dni..A kiedy odstawiłaś leki? Tak do tygodnia po odstawieniu powinna przyjść miesiączka. Możesz ewentualnie dla świętego spokoju tę betę powtórzyć. Ilu dniowy był zarodek?
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Z tego co wiem Przybycień jest anty-heparyna, twierdzi, że traci za duża ciąż przez nią...Dziewczyny we wtorek transferuje-duzo emocji u mnie już dzisiaj.Sprzatam,żeby za duzo nie rozmyślać.Będzie z glowy,bo zamierzam odpoczywać od wtorku [emoji4]Misis188 pytałam o heparynę-mój gin stwierdził,ze podaje się ją przy trombofilii.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie niby wskazań nie ma ale przy następnym podejściu będę mieć.
Niestety w tej klinice co lekarz to całkiem inna opinia...
annemarie
Nieee,to nie moja bajka tym bardziej ze kozystamy zdawczyni.Mamy mrozaki,koordynatorke ktora wczoraj caly dzien jak bylam w szpitalu pisala ze mna i Pania doktor ktora ma do mnie dzwonic w celu omowienia co dalej.Moglabym sie doszukiwac dlaczego tak sie stalo,ale po co? Jestem w Pradze mega szczesliwa i z tej Pragi w ciazy znowu wroce ,chocby skaly sraly...taki planUfff podziwiam Cie kochana. Moze jednak Lewy i novum? Ja z ta asystentka ani razu nie mialam nic wspolnego ale tel ani na oczy jej nie widzialam.
Chyba ze masz w Pradze jeszcze mrozaki?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Ucaluj go tam od nas wszystkich. A jak wrocisz do domu, Dami bedzie spal moze wyjdziesz sie gdzies przejsc, moze jakies niewielkie zakupy choc pewno kasa cisnie. Znajdz choc pol godzinki dla siebie a Dami sobie przez te pół godzinki da,rady samhej a ciezko .. po wlewie było mu niedobrze potem lekarka chciałam mu spuscic troche wody z brzucha .. niestety 2 razy go zdziurawiła i nic.. wiec jest marudny obolały.. i juz w drodze do domu sie pokłucilismy.. teraz śpi ..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Aguleczka29
Ilu dniowego zarodka miałaś?jezeli bete robiłaś w 12 dpt to raczej niestety sie nie udało.a leki nadal bierzesz? Bo zazwyczaj jak sie leki odstawi to gora 2-3 dni okres przychodzi.Może warto z lekarzem prowadzacym sie skonsultowac i zapytacHej dziewczyny mam pytanie..
w 12 dniu po trans robiłam bete i nic więc jakoś to przeżyłam, ale 13 powinnam dostać @ i nic,robiłam sikacza i nic... Okresu nadal nie ma ani żadnych objawów żeby miał przyjść poza lekkim kłuciem podbrzusza zawsze miałam różnice maks 1 dnia. Więc czy jest jeszcze szansa że jednak się udało ?? Czy warto robić jeszcze Bete?? Nie wiem co myśleć...
Jactam nie mam zadnych zachcianek. Ogólnie zarlok jestem a teraz nie mam na nic ochoty jakosMnie odrzuca mieso poki co :-)
dżoasia
To może tak dla formalności powtórz jeszcze raz tą betę i wtedy umów się na wizytę, bo trochę to faktycznie dziwne, że jeszcze nie dostałaś @zarodek był 4 dniowy leków już nie biorę od 8 dni..
A ty jesteś na cyklu po punkcji?
Tez mialam wlasnie pytacKochana jak tam dzis Dami po leku?
walczaca o szczescie
Jesteś niesamowita :-)Nieee,to nie moja bajka tym bardziej ze kozystamy zdawczyni.Mamy mrozaki,koordynatorke ktora wczoraj caly dzien jak bylam w szpitalu pisala ze mna i Pania doktor ktora ma do mnie dzwonic w celu omowienia co dalej.Moglabym sie doszukiwac dlaczego tak sie stalo,ale po co? Jestem w Pradze mega szczesliwa i z tej Pragi w ciazy znowu wroce ,chocby skaly sraly...taki plan
reklama
misis188
U nas kazdemu daja ja nie mam wskazan do heparyny ale dla bezpieczenstwa mam brac cala ciaze i tak powiedzialo 3 immunologow.Dziewczyny we wtorek transferuje-duzo emocji u mnie już dzisiaj.Sprzatam,żeby za duzo nie rozmyślać.Będzie z glowy,bo zamierzam odpoczywać od wtorku [emoji4]Misis188 pytałam o heparynę-mój gin stwierdził,ze podaje się ją przy trombofilii.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A tak z innej bajki ten piesek to Twoj?? Boski. Ja mam shih tzu i tez mnie korciu buldozek zeby moje futro mialo sie z kim bawic tylko sie naczytalam duzo p chorobach i sie przestraszylam choc shih tzu tez naleza do chorowitych ale ja cale szczescie nie mam z maja wiekszych problemów.
Podziel się: